2019-01-23 19:01


JALE printre milioanele de utilizatori. INSTAGRAM-UL e picat de aproape două ORE în Europa şi SUA

 |  22:30
JALE printre milioanele de utilizatori. INSTAGRAM-UL e picat de aproape două ORE în Europa şi SUA

Milioane de utilizatori ai serviciului de photosharing al Facebook, Instagram, se plâng că nu pot accesa serviciul. Cei care încearcă se lovesc de eroarea de server 5XX.

Serviciul a început să întâmpine probleme în jurul orei 20.30, ora României, şi nu funcţionează nici în Europa, nici în Statele Unite, informează news.ro.

Potrivit The Independent, problemele au apărut la câteva minute după ce preşedintele american Donald Trump a publicat pe Twitter un link către contul său de Instagram.

Facebook nu a comentat deocamdată situaţia.

În aprilie, Instagram avea 700 de milioane de utilizatori în întreaga lume, depăşind cu mult serviciul de photosharing al celor de la Yahoo!, Flickr.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-26

TAGURI: instagram, blocat, eroare, utilizatori, picat, europa, sua
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


HENRIETTA FERNANDO
27 Iul 2017

Bună ziua, Aceasta este de a informa publicul larg că doamna Henrietta Fernando, un împrumutat cu reputație de împrumut privat, a deschis o oportunitate financiară pentru toți cei care au nevoie de ajutor financiar. Aveți nevoie de un împrumut? Aveți nevoie de bani urgeni pentru a rezolva o problemă de urgență? Sau aveți nevoie de un împrumut pentru a vă debloca datoriile sau pentru a vă finanța proiectul? Ați fost refuzat de către bănci și alte agenții financiare? Nu te uita mai departe, pentru că suntem aici pentru toate problemele tale financiare. Oferim împrumuturi rapide și fiabile la rata dobânzii de 2% persoanelor, companiilor și societăților, indiferent de naționalitatea clientului sau istoricul creditelor. Termenii și condițiile noastre și clar și foarte ușor de înțeles. Nu este necesară verificarea creditului, 100% garantată. Trimiteți-ne un e-mail la: (henriettafernandoloanfirm@gmail.com)
Random imageUltimele stiri

loading...