2018-12-13 22:19


Jean-Claude Juncker: Uniunea se va adapta!

 |  22:24
Jean-Claude Juncker: Uniunea se va adapta!

Uniunea Europeană îşi va revizui modul de organizare pentru a crea un sistem diferenţiat, "pe viteze diferite", în care unele ţări vor fi integrate într-o măsură mai mare, iar altele mai puţin, anunţă Jean-Claude Juncker, preşedintele Comisiei Europene.

    "Cred că, la un moment dat, nu va mai fi posibil ca 33, 34, 35 de state să aibă aceeaşi viteză de integrare şi acelaşi efort politic în aceeaşi direcţie", a declarat Juncker,  în contextul negocierilor privind reconfigurarea relaţiei Marii Britanii cu Uniunea Europeană.      "Ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană nu se va întâmpla", dar va trebui să revizuim organizarea, astfel încât unele state membre să adopte anumite politici la viteze diferite, în funcţie de ceea ce vor, a adăugat Juncker, transmite Reuters.   

"Într-o zi, va trebui să reanalizăm arhitectura europeană în sensul în care un anumit grup de ţări să adopte toate sistemele politice, împreună, iar altele să se poziţioneze pe o orbită diferită faţă de nucleu", a precizat preşedintele Comisiei Europene, marcând o manevră care probabil va fi percepută favorabil la Londra.       Comisia Europeană va prezenta, în primele şase luni ale anului 2016, un proiect privind "drepturi sociale minime, comune, care să fie aplicate în toate statele membre UE", a precizat Juncker, evocând o măsură care probabil va atrage criticile Londrei.

Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-18

TAGURI: juncker, Uniune
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CROCODILUL FLAMAND
18 Noi 2015

CE A MAI RAMAS DIN U-E?>>>LIBERTATEA DE MISCARE SCHENGEN?...NU PREA MAI E CHIAR LIBERA>>>>COMERTUL LIBER? FIECARE FACE CE TVA SI CE TAXE VREA...IARASI NU SE POTRIVESTE>>>>LEGI UNIFORMIZATE??? DA DE UNDE...FECARE BORDEI CU LEGILE LUI....>>>ACUM COTOROANTZA DE MERKEL ADUCE TOT FELUL DE IMIGRANTI...CA SA AIBA SCLAVI IEFTINI PENTRU MULTINATONALE...NICI MACAR MIGRATIA FORTEI DE MUNCA NU MAI E POSIBILA,ATI UMPLUT EUROPA CU SCLAVI CARE SA MUNCEASCA PE DEGEABA>>>STATELE EUROPEI DE EST AU FOST JEFUITE CU NESIMTIRE DE MULTINATONALELE C-I-A IMPREUNA CU F-M-I SI GOLDMAN SACHS...CICA ASTA A FOST "PRIVATIZARE"....CAT DESPRE SECURITATE EUROPEANA>>>>CRED CA NICI NU MAI ESTE CAZUL SA VORBIM....E PLIN DE ARME KALASNIKOV PRIN TOATA EUROPA...LA FEL CA IN CONGO SI SOMALIA>>>>OARE ATI GASIT VREUN VINOVAT PE ACOLO PE LA BRUXELLES?...ASA MACAR PENTRU ARUNCAT PRAF IN OCHI LA FRAIERII DIN PRESA...PEDEPSITI SI VOI VREO SECRETARA CEVA...FEMEIA DE SERVICIU...ETCETERA
Random imageUltimele stiri


loading...