2019-01-20 00:52


La loc comanda: BREXITUL ar putea fi oprit!

 |  16:43
La loc comanda: BREXITUL ar putea fi oprit!

Autorul articolului 50 din Tratatul de la Lisabona, în baza căruia s-a făcut cererea de ieșire a Marii Britanii din Uniunea Europeană, cere ca Brexitul să fie oprit imediat, avertizând asupra consecințelor „dezatruoase” pe care le va avea asupra țării și care „devin din ce în ce mai clare” în fiecare zi, scrie The Independent.

Lord Kerr of Kinlochard, diplomat britanic și membru al Camarei Lorzilor, s-a alăturat unei inițiative a 60 de personalități din Scoția, care au semnat o scrisoare în care susțin că Brexitul a distrus reputația Regatului Unit pe plan internațional și că efectele negative încep să se simtă.

Diplomatul a spus că atunci când a scris articolul 50 din Tratatul de la Lisabona s-a gândit că acesta va fi invocat doar în cazul unui regim dictatorial.

Scrisoarea, publicată în The Herald, cere „o dezbatere amplă despre oprirea procesului” și a fost semnată de asemenea de fostul secretar general al NATO Lord Robertson, fostul premier al Scoției Henry McLeish și fostul lider al liberal-democraților Lord Menzies Campbell.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-19

TAGURI: tratat lisabona, brexit, marea britanie, ue
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
20 Iul 2017

Bruxelles-ul nu are nimic de vazut in oglinda?cum dracu de sunt asa imaculati.........sau ne jucam cu galetusa in nisip...daca nu sunt eu seful mi-am luat jucariile..........problema este CORUPTIA INCREDIBILA care a dus la o UE MAFIOTA.........UE LA PIOVRA.....in rolul lui AL-CaPONE sa joace Junker si in rolul curvelor chelneritzaUDREA-2COCOSI sefa Bordelului...pupaturi mafioteMUAH-MUAH si pe sub masa curge rezervorul de bani de la slugile din republicile bananiere colonia CIORDI-STAN 27de ani cine a condus DEZMATUL??????? Ba baieti....MONACO si VIENA sunt in Europa? sau in LA-PIOVREUROPA.............MR Junkers....YOU LOST GO HOME...GAME OVER....BYE BYE............poate aveti chef sa jucati table cu prietenii.....sau o partida de poker la MONACO cu MAFIA adica prietenii DVS MERKEL&Udrea&COMPANY
Random imageUltimele stiri

loading...