2019-03-20 08:10


La un pas de TRAGEDIE. O tribună cu sute de spectatori s-a PRĂBUȘIT în Argentina

 |  12:09
La un pas de TRAGEDIE. O tribună cu sute de spectatori s-a PRĂBUȘIT în Argentina

Incident dramatic într-un orăşel din Argentina, în timpul paradei de carnaval. 34 de oameni, aproape toţi adolescenţi, au fost răniţi după ce o tribună în care se aflau sute de spectatori s-a prăbuşit.

Dezastrul s-a produs după ce tinerii au început să sară, cuprinşi de entuziasm, la trecerea paradei. Un medic care a intervenit susţine că este un miracol că nu au murit oameni. Doar cinci dintre răniţi sunt în stare mai gravă, dar vieţile lor nu sunt în pericol.

Primarul oraşului a anunţat că festivităţile carnavalului vor continua.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-02-19

TAGURI: incident, argentina, carnaval, tribuna, spectatori, s-a prabusit
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


SITI AMINAH
19 Feb 2019

Salut, numele meu este Siti Aminah din Indonezia, vă rog să sugeram că toți cei de aici ar trebui să fie foarte atenți, deoarece există atât de mulți creditori falși de credite pe internet, dar aceștia sunt în continuare cei reali în compania de împrumuturi false. Am fost scammed de 4 împrumutatori diferite de împrumut, am pierdut o mulțime de bani pentru că am fost în căutarea unui împrumut de la compania lor. Aproape că am murit în acest proces pentru că am fost arestat de oameni pentru că am fost datori. Aproape am renunțat până când am cerut sfatul unui prieten care ma prezentat creditorului inițial al împrumutului și o companie foarte fiabilă care este mama Alicia Radu care a primit împrumutul meu de 800 de milioane rupia Indonezia în mai puțin de 24 de ore Fără presiune și într- rată scăzută a dobânzii de 2%. Am fost foarte surprins când mi-am verificat contul bancar și am constatat că suma împrumutului pe care am solicitat-o ​​a fost transferată în contul meu bancar fără nici o întârziere sau dezamăgire, așa că am promis că voi împărți vestea bună, astfel încât oamenii să poată obține un împrumut cu ușurință fără presiune Mama Alicia Radu Vreau să ai încredere în mama ta Alicia Radu, pentru că e foarte utilă în viața mea și în viața mea financiară. Trebuie să vă numărați foarte norocoși să aveți ocazia să citiți astăzi această mărturie. Deci, dacă aveți nevoie de un împrumut, contactați mama Alicia Radu prin e-mail: (aliciaradu260@gmail.com) De asemenea, poți să mă contactezi prin e-mailul meu: (sitiaminah6749@gmail.com) dacă ai nevoie de informații despre cum am primit împrumutul de la mama Alicia Radu, ești foarte liber să mă contactezi și îți voi răspunde cu plăcere pentru că te poți ajuta altele după ce ați primit împrumutul.
LUCY SMITH
07 Mar 2019

​Are you thinking of getting financial assistance, whether you are in serious need of urgent loans, whether you are thinking of starting your own business, you are in debt, this is your chance to achieve your desires because we provide personal loans, business loans, and corporate loans, and all kinds of loan at an interest rate of 2%. HURRAY !!! It's almost getting to the end of this year and we were in Lucy Loan Firm, we guarantee all our valuable clients that they will get all the individual loans with a smile on their face. For more information please contact us now via email:(lucysmithloanfirm@gmail.com) Borrower Information: Full name: _______________ Country: __________________ Sex: ______________________ Age: ______________________ Loan Amount Needed: _______ Loan Duration: ____________ Interest Loans: _____________ Cell Phone Number: ________ Lucysmithloanfirm (lucysmithloanfirm@gmail.com)
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...