2018-12-12 03:18


LISTA Anonymous cu locurile unde Statul Islamic planifică atentate

 |  07:05
LISTA Anonymous cu locurile unde Statul Islamic planifică atentate

Membrii Anonymous au publicat o listă cu atentate care ar fi planificate de gruparea jihadistă Statul Islamic, duminică, 22 noiembrie, în mai multe părţi ale lumii. Presa americană, citată de Mediafax, a relatat că oficialii FBI iau în serios ameninţărea ISIS cu privire la atacul de la Philips Arena din Atlanta, unde duminică are loc Wrestling Survivor Series.

"FBI-ul este conştient de raportările legate de ameninţarea teroristă, care include evenimentele din Atlanta, Georgia. Luăm în serios toate ameninţările, nu avem informaţii specifice sau credibile despre un atac în acest moment. Avem, totuşi, notificări şi vom continua să colaborăm cu partenerii noştrii de drept şi cei din sectorul privat pentru a ne păstra comunitatea în siguranţă ", a precizat agenţia, pentru Channel 2 Action News.

Anonymous a anunţat, sâmbătă, că a descoperit informatii din care reiese că statul Islamic planifică atentate în Paris, Statele Unite şi în alte colţuri ale lumii.

Prezentăm mai jos lista Anonymous cu locurile vizate de islamişti:

- Evenimentele de la Paris

- Wrestling Survivor Series, Atlanta

- Concert al trupei Five Finger Death Punch, Milano

- University Pastoral Day, Liban

- One Day One Juz, Indonezia

- Evenimentele Bisericii Catolice, "Hristos, Regele universului"

"Vrem ca întreaga lume să fie în siguranţă sau măcar acele persoane care au în plan să meargă în locurile indicate de noi. De asemenea, vrem ca gruparea teroristă Daesh (nr. denumirea arabă pentru Statul Islamic pe care jihadiştii o detestă) să afle că oamenii ştiu ce atacuri urmează şi să le anuleze, ceea ce îi va dezorienta pentru o perioadă", a transmis Anonymous.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-22

TAGURI: lista, anonymous, loc, statul, islamic, planifica, atentat
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...