2019-02-24 01:47


LOVITURĂ pentru Angela Merkel

 |  21:36
LOVITURĂ pentru Angela Merkel

Conform sondajului "Deutschlandtrend" publicat marti si citat de agentia de presa EFE, 50% dintre germani l-ar vota cancelar pe social-democratul Martin Schulz în alegerile generale din septembrie dacă ar putea alege în mod direct şeful guvernului, faţă de 34% câţi ar susţine-o pe creştin-democrata Angela Merkel.

Potrivit sondajului "Deutschlandtrend", citat de stiripesurse.ro, Schulz a câştigat nouă puncte procentuale raportat la săptămâna trecută, când a fost propus candidat, iar Merkel a pierdut şapte puncte în aceeaşi perioadă de timp.

Totuşi, studiul relevă că formaţiunile lui Merkel - Uniunea Creştin-Democrată (CDU) şi Uniunea Creştin-Socială din Bavaria (CSU), care candidează împreună - continuă să fie blocul politic cel mai votat dacă ar fi alegeri la finalul acestei săptămâni.

Un procent de 34% dintre cei chestionaţi se declară în favoarea CDU/CSU (trei puncte mai puţin decât acum o lună), în timp ce 28% preferă Partidul Social-Democrat (SPD), ceea ce indică o creştere de opt puncte procentuale faţă de ianuarie, un maxim în această legislatură.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-02-02

TAGURI: Angela Merkel, alegeri, sondaj
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


HAZNAUA ISTORIEI
02 Feb 2017

JAVRA JEGOASA FACUTA IN VITRO . ELENA DIN PLESCOI NEMTEASCA . AI FURAT , DISTRUS LUMEA ARABA SI EUROPA
ATENT
02 Feb 2017

Nu stiu cine se ascunde sun acest ZP, dar nu e nimic nou si nisio lovitura. E stire veche de un an, predictibila. Daca faceti ca gandul.ro nu va ajuta titlurile bombastice.
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...