2019-05-19 21:55


Luare de OSTATICI într-un SUPERMARKET din sudul Franţei. Cel puţin două persoane au murit. Atacul, revendicat de Statul Islamic

 |  14:54
Luare de OSTATICI într-un SUPERMARKET din sudul Franţei. Cel puţin două persoane au murit. Atacul, revendicat de Statul Islamic

Mai mulţi oameni au fost luaţi ostatici, vineri, într-un supermarket din localitatea Trèbes din sudul Franţei, fiind auzite şi focuri de armă, iar atacul a fost revendicat de către gruparea Stat Islamic. Operaţiunea de salvare este în desfăşurare, iar informaţiile de până acum arată că cel puţin doi oameni murit. De asemenea, la Carcassonne, în Aude, un membru al Compagnies Républicaines de Sécurité (CRS) a fost rănit după ce a fost împuşcat de un bărbat înarmat, dar până acum nu a fost stabilită în mod oficial o legătură între cele două fapte.

Cel puţin două persoane au fost ucise în atacul din Trèbes (Aude), în apropiere de Carcassonne, unde un bărbat care se reclamă de la gruparea jihadistă Statul Islamic a luat mai mulţi ostatici într-un supermarket, relatează AFP.

Autorul luării de ostatici s-a revendicat de la gruparea Stat Islamic, a anunţat Parchetul din Carcassonne, iar Secţia antitero a Parchetului Parisului a fost sesizată, potrivit News.ro.

Conform primelor elemente ale anchetei, un bărbat ”a pătruns către ora (locală) 11.15 (12.15, ora României) în acest supermarket Super U şi s-au auzit focuri de armă”, a precizat o sursă din cadrul dosarului. Un martor a declarat că autorul focurilor de armă - care ar fi înarmat cu cuţite, cu o armă de mână şi cu grenade - a strigat "Allah Akbar" când a intrat în supermarket.

Prefectura din Aude a anunţat pe Twitter că acest sector ”este interzis”, cerând populaţiei ”să faciliteze accesul forţelor de ordine”. Filiala GIGN din Toulouse a sosit la faţa locului, cu susţinerea Raid şi BRI, iar trei elicoptere survolau zona.

Premierul Edouard Philippe a catalogat atacul drept o ”situaţie serioasă”.

Cu câteva minute înainte să aibă loc această luare de ostatici, un membru CRS care se întocea de la jogging cu mai mulţi colegi a fost rănit prin împuşcare la Carcassonne de către un bărbat înarmat care a fugit, potrivit unor surse apropiate dosarului. În acest stadiu, nicio legătură nu a fost stabilită în mod oficial între cele două fapte. Conform primelor informaţii, bărbatul care ţine ostatici oamenii aflaţi în magazin a intrat în jurul orei 11.15 în supermarket, iar la scurt timp s-au auzit focuri de armă.

Ultimul atac sângeros în Franţa, vizată de o puternică ameninţare jihadistă din 2015, a avut loc pe 1 octombrie 2017, la Marsilia şi s-a soldat cu doi morţi.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-03-23

TAGURI: luare de ostatici, supermarket, franta, statul islamic,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
23 Mar 2018

a spus un jurnalist (se numeste Ollie Dammegard) o chestie tare de tot despre refugiati,cand a fost intrebat "ce putem sa facem ca sa rezolvam problema cu refugiatii astia care ne invadeaza tarile din Europa"....si a raspuns"pROBABiL AR FI o IDEE BuNA SA NU LA MAI BOMBARDAM TARILE,CA SA RAMANA LA Ei ACASA"....cat despre idioata de MERKEL care a organizat tot traficul asta de refugiati pentru anumite scopuri extrem de bine definite..trebuie sa stiti urmatoarele chestii-Ea se alege cu profitul impotriva cu complicii,iar restul se aleg cu consecintele si costurile>>>Acum nu stiu la ce categorie se incadreaza francezii,dar dupa ultimele evenimente se pare ca sunt victimele afacerii cu refugiati
@CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
23 Mar 2018

ba baietule tu esti prost rau de tot! ce profit a avut merkel ? ca a pierdut alegerile si a trebuit sa faca o mare coalitie ca sa ramana la putere? islamici si muslimii in general sunt niste gunoaie de oameni oriunde in lume! nici la a 100 generatie tot nu se schimba. tot cu doctrinele lor radicale raman.
LEVST.
23 Mar 2018

atacul trebuie sa fie " raspunsul imediat" la declaratia de acum 2 zile a lui Macron, despre stoparea islamizarii Europei, undeva prin 2011 sau 2012, am spus (pe larg) ca tentativa de islamizare a Eu este in continuare pe "on", iar cretini precum iohanis(in Romania, ca ex.) sustin acest demers, chiar daca prin variant soft, adica moscheii ridicate chiar in capitala tarii, desi factorul esential(demographic-religios) arata ca o asemenea cerere trebuia directionata undeva in Dobrogea si nu in inima tarii...Francezii platesc(de ani buni) pretul bunelor intentii, tocmai pentru acest lucru Anglia a luat o decizie radicaal, au vazut-dupa decenii- ca "nu au cu cine"...Indoctrinarea religioasa extremista este imposibil de combatut cu flori...Punct.
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
23 Mar 2018

@CUCUVEAUA ROZ-BOMBON >>E un foarte mare profit in afacerea cu refugiatii si totul pleaca de la bombardarea Irakului si jefuirea unui templu cu chestii extrem de vechi de mii de ani(inclusiv o poarta stelara STARGATE) care se presupune ca provin de la o specie de extraterestri>>>dupa care la fel au facut si in Afghanistan si au luat si de acolo niste artefacte tot de la extraterestri>>>dupa care au organizat traficul de refugiati catre Germania pentru experimente ADN pe ei in diverse spitale secrete conduse de SS/deoarece SS-ul din Germania cauta diverse chestii ADN la refugiati care le sunt necesare ca sa functioneze artefactele pe care le-au adus de acolo,adica IRAK si Afghanistan>>>>>>>toti astia care compun armata "statul islamic" sunt mascati si arata cam la fel....deoarece sunt clone produse in niste laboratoare subterane din Arabia Saudita operate de SS-ul german si de Mossadul evreiesc.....si baietii cauta anumite caracteristici pentru soldatii-clone de aia aduc in Germania "materie prima" pentru experimentele SS de tip DOKTOR MENGELE....le trebuie ceva care lipseste si tot aduc refugiati doar-doar o sa gaseasca elementul cheie"XYZ" In Afghanistan au fost intr-o vizita super secreta MErkel si Sarkozy plus alti oficiali americani ca sa vada un obiect de tip "nava spatiala" pe care l-au extras dintr-o pestera si l-au dus in Germania....ce sa vezi aparatul respectiv are nevoie de diverse alte chestii ca sa functioneze>>>si este foarte posibil sa se intample diverse surprize pe tema asta chiar si razboaie foarte mari
OMULETUL VERDE
23 Mar 2018

Hai sa ne roim! CUCUVEAUA NE-A DESCOPERIT!
LEVST.
23 Mar 2018

-pentru conformitate- "87 morti in atentatele din Norvegia"(Cronica Romania de azi)24 Iulie 2011 la 19:12 Are extrem de mult de a face cu emigrarea si nu are de a face cu nimic cu sistemul monarhic, asta nu a a vut aceasta izbucnire pentru ca nu traia (macar) decent, ci pentru ca avea idei extremiste, indivizi care se intalnesc in orice societate, iar in acest caz , tipul cazuse in spleen, de trai prea bun Nu putem lasa la o parte faptul ca individul se autodeclara crestin fundamentalist (adica bigot si extremist) si conservator social(si politic), mai ales ca in cele mai multe circumstante cele doua caracteristici merg f. bine impreuna, insa nici nu putem scoate din ecuatie specificul social si anume ca Norvegia(cat si Finlanda si Suedia, cu o extindere oarecare la Danemarca, Benelux si chiar Germania si Elvetia) ajunsesera de zeci si zeci de ani, unitatea de masura a civilizatiei umane, prin toate prismele absolut, incluzand prosperitatea economica, justitia sociala si manierele individuale. Si, desi, acest colt de lume ajunsese un adevarat petic de rai pe pamant, paradoxal poate, acest lucru s-a produs tocmai prin scoaterea masiva in afara, a factorului religios, insa la acest progres indiscutabil, au participat deopotriva si masele cu inclinatii religioase, practicanti sau nu. Cea ce s-a petrecut dupa anul 1990,( pentru multe tari westice, dar mai ales pentru aceste trei care datorita geografiei nu prea avusesera contact serios cu realitatile socialiste , comuniste, sau(altfel) cu Europa de Est cat si cu realitatile islamice) a reprezentat o adevarata apocalipsa prin invazia a zeci de mii de indivizi care au pus stapanire pe centrele superurbane(regasite si in cel mai mic „sat”), la colturile strazilor aglomerate sau/ cat si pe trotuarul din fata diverselor institutii, cu copii schiloditi de parinti pentru a atrage mila si donatia de cativa euro, a bastinasilor
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
23 Mar 2018

https://www.youtube.com/watch?v=O0X72AKQzjY
LEVST.
23 Mar 2018

-cont-"...a bastinasilor , initial nauciti de aparitia acestor noi „popoare migratoare” si mai apoi infricosati si ultragiati de apucaturile realmente barbare ale acestora, mergand de la aruncatul hartiilor pe strada, si de la furtul din buzunare si gradual – hotie, talharie, viol- pana la omucidere. Practic, interferenta cu acesti noi veniti a produs un cutremur social nemaintalnit al respectivelor comunitati, care insa in virtutea bunelor lor maniere au continuat sa fie intelegatori si compasionali, desi isi dadeau -cu siguranta- seama ca acceptarea situatiei va conduce la sfasierea sau chiar sfarsitul propriei civilizatii, mai ales ca multi dintre ei, pe motive politice si-nu cred ca gresesc- fals umanitariene, incurajau sub toate formele aceasta „diversitate culturala”.Asa s-a ajuns ca in cativa ani, zeci de orasele nordice, care dintotdeauna aratau ca un geam proaspat spalat, sa devina martore la propria ingropare in gunoaie si acte de vandalism inimaginabile -inainte- pe meleagurile lor. Si nu pot sa nu fac o paranteza si sa nu adaug un comentariu facut de o „romanca verde si culta” care a vizitat tarile nordice si gasea ca „este infricosator sa vezi paduri cu alei atat de drepte si curate incat numai o minte bolnava le-ar fi putut desena”(citat aproximativ, de gasit in arhivele „Altermedia”)!!! Iar legitatile sociale si-au spus cuvantul, de la o stare de nauceala si acceptare , initiala, sentimentele localnicilor s-au transformat, au devenit de respingere iar pe frica natural dezvoltata s-a grefat dorinta de rezistenta chiar si prin mijloace pe care altfel, le detestau, si anume este recunoscut ca de fapt frica este cea care naste vitejia , in cele mai multe cazuri manifestata prin violenta,necesara sau nu. Actul genocidal savarsit de acest inca tanar norvegian, este un act deplorabil si de neacceptat, insa este foarte usor de inteles.Individul
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
23 Mar 2018

https://www.youtube.com/watch?v=TWAiO36Rsw0
LEVST.
23 Mar 2018

-cont- "...Individul nu este singur, in spatele sau sunt mii si mii, care doar insa nu au avut curajul sa treaca la fapte ( si desigur nici sa o recunoasca direct, din motive acceptabile), iar aceasta pentru ca -ocolind putin motivatia religioasa- populatia generala a resimtit, ani la rand, aparitia masiva a est-europenilor si a islamistilor, ca o amenintare mortala pentru cultura si stilul lor de viata.Iar aceasta este datorata nu intolerantei* bastinasilor ci -suta la suta- a dorintei migratorilor (noii veniti, adica romanii si alte natii este-europene+arabi, etc.) de a transforma aceste primitoare comunitati, dupa gustul lor, adica de a le degrada, pentru ca majoritatea celor amintiti sunt cu adevarat raniti de adevarata civilizatie si se simt insignifianti daca nu distrug, pentru ca apoi,pe ruinele create, sa se poata bate cu pumnul in piept si striga : „Am invins!” *Toleranta exacerbata este in mai toate cazurile rasplatita negativ, iar in acest caz, de interferente intre natii, este deja stabilit istoric , ca ciilizatiile inaintate au fost distruse de barbari, datorita si acestei tolerante. La fel, intoleranta extrema , a guvernelor foste comuniste(si actuale), intoleranta la cultura vestica(reprezentata clasic, prin blue-jeans si muzica rock-‘n’-roll) au facut ca apetitul pentru aceast stil de viata sa devina avid (marul mult dorit , dar interzis), si astfel, alaturi de alte cauze (majora fiind incapacitatea manageriala a acelor guvernari, construita pe ideologie), au dus la colapsarea regimurilor republicano-comuniste, acesti factori culturali(chiar si filmele porno pot intra in aceasta categorie) sunt din nou, aceleasi care erodeaza – la zi- societatile fundamentaliste islamice.
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
23 Mar 2018

https://www.youtube.com/watch?v=wn0NzfgR4C8
LEVST.
23 Mar 2018

Beep! Beep!Beep!Atencion! Atencion! Atencion! Populatia este rugata sa se adaposteasca in bunkarele subterane, incepe invazia extraterestrilor!Beeeeeeep!!!!
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
23 Mar 2018

@LEVST...eu nu am spus nimic de "invazia extraterestrilor"...ci doar de clonele-soldati facute de GERMANIA cu tehnologie extraterestra pentru STATUL isLAMIC din ARABiA SAUDiTA........iar portalul de tip "STARGATE" pe care l-au furat din IRAK permite teleportarea dintr-o locatie in alta....probabil ca ar fi bine sa te rapeasca extraterestrii si sa-ti faca examenul ANAL...cu un aparat care se introduce in fund...ceva de gen viBRAtor BRRRRRRRRRRRR BRRRRRRRRRR..dRACuLAAAAAA...DRACULAAAAA...vampirul-liliac...sa-ti suga sangele.BWAHAHAHAHAHAHA
LEVST.
23 Mar 2018

cum am mai zis, "cucuveaua patzita, le stie pe toate!"
Random imageUltimele stiri


STARBAG