2018-09-26 12:00


UPDATE. Emmanuel MACRON este noul PREȘEDINTE al Franței. Primele estimări după închiderea urnelor

 |  18:38
UPDATE. Emmanuel MACRON este noul PREȘEDINTE al Franței. Primele estimări după închiderea urnelor

UPDATE.Emmanuel Macron este noul președinte al Franței, după cum arată sondajele de la ieșirea de la urne. Un sondaj difuzat de France24 îl creditează cu 65% din voturi.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Emmanuel Macron ar fi obţinut între 62% şi 64% dintre voturile exprimate până la ora locală 16.00 (17.00, ora României), potrivit estimărilor şi sondajelor consultate de RTBF, care le descrie drept “fiabile”, informează News.ro.

Acesta nu este primul scrutin la care presa belgiană publică rezultate preliminare în cursul alegerilor din Franţa.

Mass-media din Hexagon nu are voie, prin lege, să divulge astfel de informaţii înainte de încheierea votului.

Aproape 47 de milioane de francezi sunt chemaţi la urne şi pot vota la una din cele 69.245 de secţii deschise atât în Hexagon, precum şi în teritoriile de peste mări ale Franţei.

Ultimele sondaje, publicate vineri, îl creditează pe Macron cu 62% din intenţiile de vot în al doilea tur de scrutin, faţă de 38% pentru Le Pen. Acesta este cel mai bun rezultat înregistrat de candidatul de centru în sondaje realizate de institute de prestigiu, după primul tur de scrutin din 23 aprilie.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-05-07

TAGURI: macron presedinte, marine le pen, prezidentiale, rezultate alegeri franta
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MDEH!
07 Mai 2017

Așa se procedează: slăbești economia unei țări, o umpli de aparținători ai serviciilor străine care stau cu picioarele pe masa oficialilor tăi, adaugi și ceva cozi de topor autohtone, școlite în țări străine, sub ochiul supraveghetor al serviciilor propășite deja la tine în administrație, accepți imigranți cu nemiluita, prin politică de stat că n-ai încotro, favorizezi plimbăreala economică, accepți haosul, atacurile ”teroriste”, justificând astfel JAFUL, HAOSUL și INERȚIA politică, apoi te miri de ce lumea VREA numai așa...de revenire la normalitate, îi este frică, fiindcă realitatea bate filmul, iar populația este deja modificată pe scufie, iar imigranții - cetățeni ai țării ocupate - vor vota pentru menținerea aceleiași stări în care au fost/sunt obișnuiți!
SE PARE Că A IEșIT
07 Mai 2017

nevricosul ăsta cu fața întoarsă pe dos! Ochi apropiați, dar înfundați în orbite, gestică exagerată, ceva ticuri nervoase, și ridurile-ale pe frunte de atâta pupat în fund Case Mari: ”GRUPUL BILDERBERG A CĂȘTIGAT PREȘEDINȚIA FRANȚEI. Conform RTFB, radio-televiziunea belgiană, ziarul Le Soir, etc., Bilderbergul Macron are peste 60% din voturi. Bilderbergul Emmanuel Macron ajuns președinte, îl va pune Prim-Ministru pe Bilderbergul Francois Baroin” http://fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=1026751&title=zi-trista-grupul-bilderberg-a-castigat-presedintia-frantei-conform-rtfb-radio-televiziunea-belgiana-bilderbergul-macron-are-peste-60-din-voturi-bilderbergul-emmanuel-macron-ajuns-presedinte-il-va-pune-prim-ministru-pe-bilderbergul-francois-baroin
”CU TOATE ACESTEA
07 Mai 2017

nici unul dintre ziarele progresiste din mainstream nu raportează următoarele "coincidențe" : 2. Emmanuel Macron este un apropiat al Bilderbergului, Jacques Attali, membru foarte important al Grupului Bilderberg. 3. Macron a fost raportor adjunct al Comisiei Attali, comisie însărcinată cu creșterea economică și cu mondializarea economiei Franței, comisie înființată de președintele de atunci, Nicolas Sarkozy. 4. Emmanuel Macron fost-responsabil al comisiei ce se ocupa cu « mondializarea » este membru al importantei Fundații Progresiste "Jean-Jaurès". 5. Emmanuel Macron este membru al Fundației Franceze-Americane - "French American Foundation" (unde a primit titlul de "Tânăr Lider" - "Young Leader" al anului 2012). Dintre acești "Young Leaders" ai organizațiiei "French American Foundation", au ieșit pe bandă rulantă miniștri ba chiar și președinți ai Franței. Printe foștii "Young Leaders" se numără și președintele de azi Francois Hollande. 5. Emmanuel Macron a participat la Reuniunea Grupului Bilderberg care s-a ținut, la sfârșitul lui mai-începutul lui iunie, la Copenhaga, în 2014 (și unde a fost prezent și Fleur Pellerin, ministrul francez al Culturii și al Communicațiilor dar şi Francois Baroin, oficial un politician UMP, de centu dreapta pe care Macron vrea să-l pună acum prim-ministru.). Emmanuel Macron a avut o carieră politică FULMINANTĂ ŞI TELEGHIDATĂ care ne arată că Democrația nu face doi bani şi că grupurile oculte de interese îşi propagă oamenii în cele mai înalte funcții după cum vor muşchii lor. Rețeaua progresistă i-a făcut şi un partid nou numit "En Marche"! pentru ca Macron să câştige preşedinția în Franța.”
Random imageUltimele stiri


Apa Nova

loading...