2018-12-13 06:05


MAE: Amenințare posibilă și credibilă privind atentate teroriste la Bruxelles

 |  11:57
MAE: Amenințare posibilă și credibilă privind atentate teroriste la Bruxelles

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a anunţat, vineri, că nivelul de alertă teroristă pentru regiunea Bruxelles a fost coborât de la 4 – maxim la 3 - "amenințare posibilă și credibilă".

„Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau doresc să se deplaseze pe teritoriul Regatului Belgiei că Organismul belgian de coordonare pentru analiza ameninţărilor (OCAM) a decis revenirea la nivelul de alertă gradul 3. Astfel, nivelul de alertă teroristă pentru Regiunea Bruxelles Capitală a fost coborât de la nivelul 4 – maxim, „ameninţare serioasă şi iminentă”, la nivelul 3 – ameninţare „posibilă şi credibilă”, care este în vigoare deja și pentru restul teritoriului belgian”, se arată în alerta MAE.

Potrivit Ministerului de Externe, toate liniile de metrou şi tramvai subteran vor funcţiona în regim normal. De asemenea, armata va continua să fie prezentă pe străzile capitalei, alături de forţele de poliţie.

MAErecomandă consultarea paginii de Internet www.mae.ro şi reaminteşte faptul că cetățenii români care se deplasează în străinătate au la dispoziţie aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă” care oferă informaţii, sfaturi de călătorie şi posibilitatea de a fi alertați, în cazul în care apar situaţii speciale.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-27

TAGURI: mae, amenintare, posibila, credibila, atentat, terorist, bruxelles
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...