2019-01-24 01:10


MAE: Celulă de criză constituită după evenimentele din Turcia

 |  07:08
MAE: Celulă de criză constituită după evenimentele din Turcia

Ministerul de Externe (MAE) a anunţat vineri seara, într-un comunicat de presă, referitor la evenimentele din Turcia, că a fost constituită o Celulă de criză în cadrul MAE, care va analiza atât 'cele mai eficiente modalități' de a furniza asistența consulară cetățenilor români aflați pe teritoriul turc, cât și implicațiile politice ale evenimentelor în cauză.

"Ministerul Afacerilor Externe informează că, în contextul evenimentelor aflate în desfășurare în Turcia, a fost constituită o Celulă de criză în cadrul Ministerului Afacerilor Externe, care va analiza atât cele mai eficiente modalități de a furniza asistența consulară cetățenilor români aflați în Turcia care vor solicita acest lucru, cât și implicațiile politice ale evenimentelor în cauză", se arată în comunicatul MAE.

Ministerul de Externe a lansat un apel la adresa cetățenilor români aflați în Turcia de a evita orice deplasare care nu este absolut necesară.

"Evoluția situației rămâne imprevizibilă, prudența și înțelegerea fiind esențiale pentru preîntâmpinarea riscurilor de securitate", a completat MAE.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-07-16

TAGURI: mae, celula, criza, eveniment, turcia
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
16 Iul 2016

cine este ministru de externe ? francezi au stiut ?
Random imageUltimele stiri

loading...