2019-01-18 17:56


Mai multe cutremure s-au produs duminică noapte în Italia

 |  10:59
Mai multe cutremure s-au produs duminică noapte în Italia

Mai multe cutremure cu magnitudini maxime de 4,2 grade pe scara Richter s-au înregistrat în noaptea de duminică spre luni în centrul Italiei. De asemenea, duminică, ţara a fost lovită de un seism de 6,5, grade.

Institutul Italian de Seismologie și Vulcanologie a anunţat că un seism de mică intensitate s-a produs în Perugia la ora locală 03:27 (02:27 GMT), Rieti, Macerata și Ascoli Piceno fiind zonele unde s-au produs cele mai multe replici de mică intensitate.

Aproximativ 40.000 de persoane au fost evacuate din casele lor care au suferit pagube.

Cutremurul de duminică a avut o magnitudine de 6,5 grade, fiind resimțit inclusiv la Roma. Noul seism s-a produs la câteva zile după alte două cutremure cu magnitudinea de 5,6 și 6,1 grade înregistrate în centrul Italiei.

Potrivit Agenţiei de protecție civilă din Italia, nu există decese, 20 de persoane fiind rănite. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-31

TAGURI: cutremur, produce, duminica, noaptea, italia
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ISTORIA SE RAZBUNA
31 Oct 2016

SE STIA DE ASTA VARA . SA LASAT O JUMATATE DE METRU FALIA ACEIA DE 10 KM SI URMA SA SE LASE SI IN CEALANTA PARTE . DECI MAI TREBUIA CITEVA SOCURI SA SE ASEZE . SA IL CHEME PE TARU CU TUNURILE LUI DE OBUZE CU - NEUTRONI - SA SE TERMINE MAI REPEDE BLESTEMUL LOR . SA LE DUCA SI LOPETI , RANGI SI BULDOZARE , MASINI BASCULANTE . NUMARA PIETRELE CU MINILE GOALA .
Random imageUltimele stiri

loading...