2018-12-19 16:22


Mali: Doi suspecți au fost arestați

 |  21:29
Mali: Doi suspecți au fost arestați

Doi suspecți cu legături cu atacul terorist de la 20 noiembrie de la hotelul Radisson din Bamako au fost arestați de forțele speciale din Mali, au indicat surse locale din domeniul securității citate de AFP, scrie Agerpres.

Doi suspecți cu legături cu atacul de săptămâna trecută de la hotelul Radisson tocmai au fost arestați și urmează a fi interogați', a declarat o primă sursă, precizând că arestările au avut loc la Bamako.

Informația a fost confirmată de o altă sursă de securitate, care a precizat că arestările au avut loc după primirea unor noi informații.

Până în prezent nu s-au obținut informații în privința identității sau a naționalității suspecților și nu se știe nici dacă ei ar fi complici sau cei care au comandat atacul.

Radisson Blu a fost atacat în dimineața zilei de 20 noiembrie de oameni înarmați care au luat ostatici în jur de 150 de clienți și angajați. Forțele maliene, sprijinite de cele franceze și americane și de agenți ai ONU, au intervenit și au eliberat 133 de persoane, potrivit ministrului securității interne din Mali.

Un număr de 20 de persoane (14 străini și șase malieni, printre care și un jandarm) au murit în atac, în care și-au pierdut viața și cei doi atacatori, potrivit ultimului bilanț al autorităților din Mali, care precizează că există și nouă răniți.

Atentatul a fost revendicat la 20 noiembrie de grupul jihadistului algerian Mokhtar Belmokhtar, Al


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-26

TAGURI: suspecti, Mali, Radisson, terorism
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...