2018-12-11 02:32


Marine Le Pen cere “oprirea imediată a primirii de imigranți” în Franța

 |  18:40
Marine Le Pen cere  “oprirea imediată a primirii de imigranți” în Franța

Șefa extremei-drepte franceze, Marine Le Pen, a cerut “oprirea imediată a primirii de imigranți” în Franța în urma atentatelor de la Paris, care s-au soldat cu cel puțin 129 de morți și 352 de răniți, transmite AFP.

"Temerile și avertismentele noastre privind posibila prezență a jihadiștilor printre imigranții care ajung în țara noastră sunt, așadar, o realitate care s-a concretizat, din păcate, prin aceste atentate sângeroase", a adăugat Marine Le Pen.

Potrivit procuraturii Parisului, care conduce ancheta asupra atentatelor comise vineri, amprentele digitale ale unuia dintre autorii atacurilor, în apropierea căruia a fost găsit un pașaport sirian, corespund celor ale unui bărbat controlat luna trecută în Grecia.Franța nu a primit decât nu număr restrâns dintre refugiații ajunși din vară în Uniunea Europeană, însă Marine Le Pen a făcut din denunțarea 'scufundării din cauza valului de imigranți' punctul central al campaniei sale pentru alegerile regionale din decembrie.Președinta FN este, conform unor sondaje, favorită pentru acest scrutin în nordul Franței, unde este candidată. Eventuala sa victorie în această regiune ar fi o premieră istorică pentru partidul său.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-16

TAGURI: imigranti, Franta, atentate
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...