2018-05-24 07:02


Marine Le Pen tună şi fulgeră după ATACUL de la Paris: Trebuie REINVENTATĂ poliţia şi refăcută din temelii

 |  12:22
Marine Le Pen tună şi fulgeră după ATACUL de la Paris: Trebuie REINVENTATĂ poliţia şi refăcută din temelii

Marine Le Pen, candidata Frontului Naţional la alegerile prezidenţiale din Franţa, favorită la intrarea în turul 2, a susţinut o conferinţă de presă pe tema atacului terorist de joi seara de la Paris, cerând măsuri radicale în domeniul combaterii terorismului. "Trebuie reinventată poliţia şi refăcută din temelii. Trebuie angajaţi oameni", a declarat Le Pen.

Le Pen a afirmat că situaţia este "oribilă", "foarte gravă", iar francezii trebuie să rămână uniţi şi determinaţi, să lupte cu ameninţarea teroristă. În opinia candidatei, viitorul preşedinte trebuie să protejeze naţiunea. "Gata cu autosuficienţa şi fatalismul. Trebuie să terminăm cu asta", a declarat Le Pen, care a solicitat restaurarea graniţelor naţionale şi a acuzat guvernele ultimilor 10 ani că au avut "numai eşecuri".

"Trebuie reinventată poliţia şi refăcută din temelii. Trebuie angajaţi oameni. Trebuie să ne păzim graniţele noastre şi să arătăm şi ospitalitatea franceză celor care ne respectă şi nu vin la noi să omoare oameni şi să împrăştie teamă", a mai declarat Marine Le Pen, citata de stiripesurse.ro.

Candidata Frontului Naţional a mai afirmat că "ideologia islamistă nu este franceză", iar "predicatorii şi cei care împrăştie ura trebuie expulzaţi de urgenţă", alături de toţi cei care sunt monitorizaţi de serviciilor secrete.

De asemenea, Le Pen este de părere că Franţa ar trebui să-şi limiteze legăturile diplomatice şi economice cu ţările care ar susţine fundamentalismul islamic, printre care Arabia Saudită şi Qatar.

Un poliţist a fost ucis şi alţi doi răniţi, joi seară, pe Champs Elysees, la Paris, de un atacator înarmat, care a fost la rândul său împuşcat mortal de forţele de securitate. Incidentul are loc la trei zile înainte de primul tur al alegerilor prezidenţiale din Franţa.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-04-21

TAGURI: marine le pen, atac, paris, politie, reinventata

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


F-B-I
21 Apr 2017

Stopati traficul de droguri......astia au acces la arme ilegale..orice copil de gradinita stie asta Traficantii de kalasnikov sunt de fapt mafia drogurilor
Random imageUltimele stiriApa Nova