2019-02-16 19:45


Meleşcanu, întâlnire cu Timmermans. Condiţia transmisă de oficialul CE

 |  16:55
Meleşcanu, întâlnire cu Timmermans. Condiţia transmisă de oficialul CE

Ministrul român de Externe, Teodor Meleşcanu, a avut luni o scurtă întrevedere cu Frans Timmermans, prim-vicepreşedintele Comisiei Europene. Oficialul CE i-a transmis ministrului român că acţiunile de combatere a corupţiei trebuie să continue, conform lui Margaritis Schinas, purtătorul de cuvânt al Comisiei Europene, citat de Agenzia Nova.

În cursul întâlnirii, Timmermans "a reiterat poziţia Comisiei Europene - acţiunile de combatere a corupţiei trebuie să continue, nu trebuie lăsate incomplete", a subliniat Margaritis Schinas. "Comisia Europeană este pregătită să colaboreze cu România pentru actualizarea obiectivelor Mecanismului de Cooperare şi Verificare (MVC)", a precizat purtătorul de cuvânt al CE, citat de Mediafax.

Întrebat dacă termenul care ar fi fost fixat de Comisia Europeană privind eliminarea sistemului de monitorizare prin MCV în anul 2019, Schinas a precizat: "Problema nu este ireversibilitatea promisiunii (n.r - Comisiei Europene), ci ireversibilitatea reformelor din România, care vor face astfel încât promisiunile să fie menţinute".

Foto: mae.ro


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-02-06

TAGURI: teodor meleşcanu, frans timmermans, comisia europeana
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


HAZNAUA EUROPEI SI LUMI
06 Feb 2017

LINGE BLIDE A LUI UDREA SI BICA . MOLIA ISTORICA OTRAVITA
MAFIA PSD.
06 Feb 2017

Daca nu era Comisia europeana si raportul MCV astazi traiam in dictatura marlanului de Teleorman votat de cadavrele si gunoaiele care protesteaza fara creer in fata Cotrocenilor. Huuuu bosorogi indobitociti de latrina 3 si cocina lui ghita fugaru.
Random imageUltimele stiri

Gripa a mai făcut o VICTIMĂ Acum 6 ore | (0)
SănătateSTARBAG
loading...