2018-12-10 02:49


Merkel, declarație ȘOCANTĂ: ”Nu ne putem baza pe SUA și Marea Britanie”

 |  20:49
Merkel, declarație ȘOCANTĂ: ”Nu ne putem baza pe SUA și Marea Britanie”

Europa "trebuie să-și ia soarta în propriile mâini", pusă în fața unei alianțe occidentale divizată de Brexit și de președinția lui Donald Trump, a declarat duminică cancelarul german Angela Merkel.

"Vremurile în care ne-am putut baza complet de ceilalți sunt pe sfârșite. Am experimentat asta în ultimele zile", a declarat Merkel, la un miting electoral din München, citată de AFP.

În timp ce Germania și Europa se străduiesc, totuși, să rămână în relații bune cu SUA și cu Marea Britanie, "trebuie să luptăm pentru propriul destin", a continuat Merkel. Este nevoie să punem mai mult accent pe relațiile ”calde” dintre Berlin și noul președinte francez, Emmanuel Macron, a mai afirmat ea.

Cancelarul s-a întors, recent, de la un summit al G7 care s-a încheiat fără o înțelegere între SUA și celelalte șase țări în ceea ce privește respectarea acordurilor din 2015, de la Paris, privind schimbările climatice.

 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-05-29

TAGURI: europa, angela merkel, donald trump, sua, germania, marea britanie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


F-B-I
28 Mai 2017

Du-te DRACULUI de sCROAFA..ai pupat in fund toti mafiotii si ai fost bot in bot cu ei..Incepand cu regimul ULTRACORUPT CLINTON(ca Obama era o paiata-papusa marioneta) care a fost 20de ani la putere in USA si continuand cu mafia din AUSTRIA condusa de SILBERSTEIN-FINKELSTEIN si PRINTUL NIMANUI cica PAUL care vroia sa jefuiasca toata ROMANiA,printre mafioti fiind si regimul ULTRA-CORUPT BASESCU-UDREA-COCOS-SILBERSTEiN...plus toata sarada cu "teroristii moderati" care au primit unda verde de la BERLIN sa faca dezastru in Europa....stiiceva in tineretea ta erai o securista STASI in Berlinul de EST ai facut tot felul de porcarii si te incapatanezi sa sustii toti mafiotii in tarile est-Europene...Te-ai catarat prin viclenie si intriga la varful statului german si ai infestat inclusiv birocratia dela Bruxelles cu cartitele tale bolsevice si mafioti cu gulere albe.... A venit vremea sa te duci la dracu scroafo...AUF WiEDERSEHEN..BYE BYE...CIAO...SIKTIRRRR
F-B-I
29 Mai 2017

lista cu tarile care vor deveni DUSMANII EUROPEI daca mai ramane aceasta scroafa la BERLIN....1 USA...2UK...3TURCIA....4GRECIA...5ITALIA....ETCETERA..............concluzia F... YOU ANGELA...Germania sa-si gaseasca o persoana decenta cancelar...Exista foarte multi politicieni de bun simt respectabili in Germania nu avem nevoie de scroafa ex-STASI din Berlinul de EST...ZIDUL a DISPARUT,dar degeaba...DINOZAURII BOLSEVICI INCA MAI SUNT ACOLO...Nici macar Ceausescu nu a stat atat la putere.....ea e din timpul Berlinului de EST in frunte....TIC TAC...A EXPIRAT MANDATUL..cum se zice....GAME OVER....INSERT COIN...SPIEL AUS.....BITTE RAUS
RODION
29 Mai 2017

Acest moment era de asteptat. Pactul SUA-UE nu putea merge la infinit. UE ar trebui sa se reformeze ca structura si sa cheltuie mai putin bani pe birocratie si functionari. Nici SUA nu mai poate fi un sac fara fund. Pana la urma si resursele planetei sunt epuizabile. Germania a avut cel mai multe de profitat. Franta nu se va mai lasa condusa de Germania, va dori sa castige mai multa forta politica si economica la nivel de UE.daca nu peste 4 ani va fi la conducere Le Pen.
LEVST.
29 Mai 2017

Cum am mai spus de multe ori, Germaniei nu "i-a trecut", vrea suprematia in lume si nu o poate face sub control USA, de acea, inca din momentul intrarii sub tutela USA, ei au planuit permanent sa "se elibereze", iar in acest plan au folosit-ca si carne de tun_ intreaga Europa( aproape) , inclusiv Franta, in acesti ultime zeci de ani, singura tara care s-a dezvoltat masiv si constant, a fost doar Germania...(vezi mai jos)-81- "...Posibil orice, insa nu trebuie trecut cu vederea noua putere mondiala, Piata Comuna, dar mai ales Germania, care prinde tot mai mult curaj, si care pentru prima oara in ultimii 40 de ani, isi permite sa trimita soldati in tari cu conflict deschis.Si oricum Germania, cu infloritoarea si puternica sa economie , este punctul cheie al Pietei Comune, iar eforturile ei asidue de a-si intari aceasta pozitie , nu dovedesc decat ca visul pangerman de cucerire a lumii -82- nu a murit ci doar a dormit aproape o jumatate de secol , acum trezindu-se cu o noua vigoare si o noua strategie.Oricum Germania este una din cele 7 capete ale fiarei care realmente pot fi cele 7 mari natiuni industrializate, care ajungand intr-o oarecare criza , pentru a-si pastra confortul pe care il au si la care li se pare imposibil sa renunte, se pot transforma, pentru celelalte popoare, in cei mai mari asupritori si exploatatori.Germania, stim bine cu totii, ca, intradevar a primit o lovitura de moarte( in al doilea razboi mondial din care Germania a iesIT "moarta ", distrusa..."(religia, dusmanul credintei.Religiile, parintii urii"-1993-1994)
GINECOLOGUL NEDUMERIT
29 Mai 2017

cum dracu imperechezi pe HITLER cu RASELA?.......sau pe ITIC-STRUL cu MAGDA GOEBBELS?.....sau pisica cu sobolanul.................exact asta s-a intamplat cu ANGELA MERKEL.....s-a dat jos de pe zidul Berlinului de EST cu Kalashnikovul in mana si imbracata in uniforma de STASI si acum s-a trezit cancelar in Germania de VEST......mai ramane ca KIM JONG UN sa devina regele ANGLIEI...si MOBUTU SESE SEKO presedintele ONU...s-a intors lumea pe dos
Random imageUltimele stiri


loading...