2019-01-20 20:13


Merkel. Mea culpa

 |  19:00
Merkel. Mea culpa

Cancelarul german Angela Merkel a recunoscut miercuri că politica sa a „porţilor deschise” faţă de migranţi a declanşat un val de agresiune din partea adversarilor de extremă dreapta din Germania, dar a subliniat că nu va schimba nimic, transmite Reuters preluat de Agerpres.

„Confruntările de acum din social media sunt mai tăioase şi mai extinse. Aceasta este democraţia astăzi”, a comentat ea, într-un interviu acordat săptămânalului Die Zeit, la două zile după ce mai multe sute de protestatari de extremă dreapta au huiduit-o la Dresda, în estul ţării. „Politica este întotdeauna şi fluidă, dar baza sa a rămas constantă”, a punctat Merkel. Cancelarul german a mai explicat că politica sa se bazează pe ajutorarea oamenilor afectaţi de război sau terorism, pe respingerea traficului de persoane, care pune în pericol vieţi, şi pe respectarea strictă a principiului european al libertăţii de mişcare. „Dacă vorbesc despre greşeli, atunci mă refer la întregul sistem european al politicii pentru refugiaţi şi migranţi, la modul în care Europa s-a comportat faţă de refugiaţi şi migranţi vreme de mulţi ani”, a adăugat cancelarul german pentru Die Zeit.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-05

TAGURI: cancelar german, angela merkel, mea culpa
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CARACATITA DIPLOMATIEI
05 Oct 2016

AI DISTRUS EUROPA SI AI DAT FOC LUMI . AI DISTRUS SI DESFINTAT POPORUL , TARA , SIRIA . TRIMISA IN JUDECATA LA TRIBUNALUL DE LA HAGA .
Random imageUltimele stiri

loading...