2019-03-19 08:36


Merkel s-a răzgândit: trebuie să ne protejăm frontierele

 |  08:15
Merkel s-a răzgândit: trebuie să ne protejăm frontierele

Cancelarul german Angela Merkel a avertizat sambata ca mentinerea spatiului de libera circulatie Schengen depinde de protejarea frontierelor externe ale UE.

In obisnuita sa interventie video de sambata, Merkel a avertizat ca, daca securitatea externa nu este imbunatatita, fapt evidentiat de criza refugiatilor, atunci intreaga activitate economica in UE ar putea avea de suferit, informeaza EFE."Trebuie sa ne protejam frontierele externe pentru ca vrem sa mentinem Schengen. In caz contrar, este pus in pericol spatiul de libera circulatie in interiorul pietei comune, care este fundamentul bunastarii noastre", a spus ea.

Solutia crizei refugiatilor este ca toti partenerii europeni sa se angajeze sa accepte "cote legale de refugiati", aceasta fiind in esenta o propunere germana care a generat o respingere fara echivoc in unele capitale europene, comenteaza EFE.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-02-07

TAGURI: merkel, frontiere, schengen
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ISTORIA SE RAZBUNA
07 Feb 2016

Ai distrus pacea lumi si Europei
IONUT
07 Feb 2016

Inghite-ti galusca proast-o. Dupa ce i-ai primit cu bratele deschise mai ai tupeu sa vorbesti.Alte tari membre sau luptat ca cetatenii sai sa primeasca drepturi iar tu pe astia i-ai primit fara acte fara nimic fara sa stii ca astia nu stiu cei bunavointa. Esti o ticaloasa. Vei avea un sfarsit prost ca om politic.
HAZNAUA EUROPEANA
07 Feb 2016

Trebuie sa ne stringem craci si sa bagam pe git gaz Rusesc , in complicitete la inpartirea Europei .
BALACEALA EUROPEANA
07 Feb 2016

SA LE FACA LAGARE SI CORTURI IN INSULELE GRECESTI SAU IN SUDUL ITALIEI . ATUNCI NU MAI DISTRUGE EUROPA . TE DUCI LA EI SI II PUPI .
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...