2019-03-25 07:51


MEXICUL îl sfidează pe TRUMP: „Ne pregătim pentru o luptă îndelungată!”

 |  20:46
MEXICUL îl sfidează pe TRUMP: „Ne pregătim pentru o luptă îndelungată!”

Administraţia Mexicului va răspunde simetric tuturor măsurilor luate de preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, avertizează Luis Videgaray, ministrul mexican de Externe, în contextul vizitei efectuate la Ciudad de Mexico de secretarul de Stat al SUA, Rex Tillerson, informează Mediafax.

"Ne pregătim pentru o luptă îndelungată, pentru că această criză nu se va rezolva în trei zile", a declarat Luis Videgaray, referindu-se la vizita oficială a lui Rex Tillerson.

"Dacă se va merge spre o strategie de confruntare, cu poziţii deschis divergente, nimeni nu va putea spune că Mexicul nu a avut mâna întinsă", a subliniat Videgaray, conform cotidianului La Stampa.

"Dacă într-adevăr vor fi impuse taxe suplimentare la exporturile mexicane, atunci vom face şi noi acelaşi lucru, ba chiar îl vom face mai bine, alegând sectoarele americane care ar avea mai mult de suferit", a precizat Videgaray.

Noul preşedinte al SUA, Dobnald Trump, a avertizat că va impune taxe vamale mari produselor importate din Mexic şi intenţionează să oblige Administraţia mexicană să suporte costul zidului care va fi construit la frontiera comună.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-02-23

TAGURI: mexic, trump, tillerson, videgaray, taxe suplimentare
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...