2018-12-12 00:32


“Milionarii Patrioţi“ vor să fie impozitaţi mai mult

 |  15:17
“Milionarii Patrioţi“ vor să fie impozitaţi mai mult

Aproape 200 de milionari au semnat o scrisoare adresată republicanilor din Congresul SUA  pentru a lua în considerare şi creşterea taxelor pentru milionari, nu doar reducerea cheltuielilor pentru rezolvarea problemelor bugetare.

Grupul “Milionarilor Patrioţi” este coordonat de către “Proiectul Agenda”, un think-tank din New York, o reţea de lideri de afaceri şi oameni bogaţi care promovează "impozitării corecte şi adecvate" pentru a sprijini economia, arată Huffington Post. Potrivit milionarilor, ei avut parte de reduceri fiscale (iniţiativă începută în timpul lui George W. Bush, apoi consolidată în regimul lui Barack Obama) care le-a adus economii de milioane. Reducerile fiscale ar fi expirat în ianuarie, dar preşedintele Obama a rupt o promisiunea de campanie şi s-a înţeles cu republicanii din Congres pentru un acord care autoriza reducerile pentru încă doi ani în schimbul prestaţiilor de şomaj acordate pentru încă un an. Grupul propune acum să crească taxele pentru milionari care ar putea aduce între 500 şi 600 de miliarde de dolari la buget timp de zece ani.

Un institut economic a estimat că reducerile de taxe au adăugat aproximativ 1.700 miliarde de dolari la deficit între 2001 şi 2008.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-01-17
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...