2018-11-18 03:46


Militari americani morți după o explozie în Afganistan

 |  08:23
Militari americani morți după o explozie în Afganistan

O explozie a făcut victime sâmbătă dimineaţa la baza aeriană Bagram din Afganistan, cea mai mare dintre cele deţinute în ţară de Statele Unite şi NATO, transmite Xinhua.

Conducătorul districtului Bagram, Haji Abdul Shukur Quddusi, a declarat că au fost ucişi cel puţin trei oameni, iar 15 au fost răniţi, informează DPA."Putem confirma că a avut loc o explozie la aeroportul Bagram în această dimineaţă, imediat după ora (locală) 5.30 (n.red. 3.00 ora României). Au fost victime. (...) Echipele de protecţie a forţei şi medicale intervin această situaţie", arăta anterior un comunicat al misiunii NATO Resolute Support, care nu preciza natura exploziei sau alte detalii despre incident. Baza aeriană Bagram, situată la 50 de km nord de capitala Kabul, în provincia Parwan din estul Afganistanului, este principala bază militară americană din această ţară de 15 ani. În Afganistan sunt staţionaţi peste 13.000 de militari NATO, majoritatea americani.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-11-12

TAGURI: militari americani, nato, baza, bagram
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
12 Noi 2016

DACA SINT NEBUNI , CE CAUTA LA EI ? CE AU FACUT DACA AU DISTRUS ORGANIZAREA LOR STATALA DIN , SIRIA , IRAK , AFGANISTAN , ALGERIA , LIBIA SI CELELANTE TARI ? LE-A FURAT BOGATIILE , DISTRUS CASE , INDUSTRIE , ANARHIE . ACUM AU CE A DORIT . VIN PESTE EI CU RIPOSTE
CAPITALISTUL DE CUMETRIE
12 Noi 2016

MINEREU DE LITHIUM....UN VAPOR DE LITHIUM E MAI SCUMP DECAT UN VAPOR DE AUR...SE FAC BATERIII PENTRU TELEFOANELE SAMSUNG.....PENTRU MASINILE TESLA.....PENTRU SUBMARINE....PPLUS CA C-I-A CONTROLEAZA SI ORGANIZEAZA TOT COMERTUL CU HEROINA DIN AFGHANISTAN....CHESTIA CU TALIBANII E O VRAJEALA...TOT C-I-A LE DA ARMELE...LA FEL SI CU "STATUL ISLAMIC"..............DAR ORICE PORCARIE ARE O LIMITA....ARMATA AMERICANA S-A SATURAT DE MIZERIILE ASTEA...EPOCA CLINTON A APUS.....LA FEL SI TERORISMUL SUB ACOPERIRE
CROCODIL DE TABLA
12 Noi 2016

CROCOBAU STIU CA AI DREPTATE . ESTI CEL MAI BUN , PREGATIT ISTORIC SI REALIST ANALIZATOR AL FAPTELOR . SUCCES . TE STIU DE MULT . P. S TE SALUTA , NEBUNUL DIN BRENT .
Random imageUltimele stiri


loading...