2019-01-22 02:37


Ministerul Securității Interne din SUA: Ordinul lui Trump privind imigrația rămâne în vigoare

 |  22:48
Ministerul Securității Interne din SUA: Ordinul lui Trump privind imigrația rămâne în vigoare

Ministerul Securității Interne din SUA (DHS) a anuntat ca ordinul executiv al președintelui Donald Trump privind imigrația ramane in vigoare, decizia unui judecător federal al SUA de a suspenda ordinul executiv al președintelui fiind nesemnificativ.

"Ordinele executive ale președintelui Trump rămân în vigoare — interzicerea călătoriilor va rămâne interzisă, iar administrația americană își păstrează dreptul de a revoca vize în orice moment dacă o cere securitatea națională sau siguranța publică", a transmis DHS într-un comunicat de presă, citeaza Agerpres.

În comunicat se mai precizează că niciun cetățean străin care are legături cu Statele Unite "nu are dreptul nestăvilit de a cere intrarea" pe teritoriul SUA.

Potrivit DHS, mai puțin de 1% din cele peste 325.000 de persoane care ajung zi de zi pe calea aerului în SUA au fost reținute cât timp erau puse în aplicare măsuri de securitate sporite.

Printr-un ordin executiv, Donald Trump a suspendat vineri pentru o perioadă de patru luni admiterea de refugiați în Statele Unite și a interzis temporar, timp de trei luni, sosirea cetățenilor din șapte țări majoritar musulmane: Irak, Iran, Libia, Somalia, Sudan, Siria și Yemen.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-01-30

TAGURI: donald trump, presedinte sua, imigratie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ISTORIC
29 Ian 2017

BRAVO MARELE BLOND , ESTI CEL MAI TARE . DA-LE LA CAPATINA
CROCODILUL FLAMAND
29 Ian 2017

SA-I TRIMITA PE TOTI LA BERLIN.......LA ANGELIKA HITLER........MAMA TERORISTILOR
Random imageUltimele stiri

loading...