2019-03-25 00:17


Ministru: Explozia din centrul orașului Ansbach, un nou atentat

 |  08:11
Ministru: Explozia din centrul orașului Ansbach, un nou atentat

Ministrul de interne al landului Bavaria, Joachim Hermann, a declarat că explozia survenită duminică seara în centrul orașului Ansbach este „un nou atentat”, relatează AFP, citat de Agerpres.

"Din nefericire, acesta este un nou atentat", a afirmat ministrul de interne al landului Bavaria, Joachim Hermann.

Autorul atacului cu bombă, un sirian solicitant de azil, a murit în explozia dispozitivului său. De asemenea, 12 persoane au fost rănite, dintre care trei se află în stare gravă.

Directorul adjunct al poliției din Ansbach, Roman Feringer, a afirmat că fragmente de metal au fost adăugate la explozibil.

Joachim Hermann a precizat că autorul atentatului intenționa să "împiedice" organizarea unui festival de muzică pop la care participau peste 2.000 de persoane în oraș. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-07-25
Citeste si:
Explozie în Germania. Deflagraţia, produsă de un refugiat sirian

TAGURI: ministru, explozie, centru, oras, ansbach, nou, atentat
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ALEX
25 Iul 2016

ink un gunoi refugiat kre se da in stamba. Felicitari dnei cancelar pt chemarea tuturor refugiatilor in DE. Multe succesuri la viitoarele alegeri!
CROCODILUL FLAMAND
25 Iul 2016

D-NA MERKEL...DE CE ATI PRIMT CADOU UN CAP DE PORC LA BIROU?...VA PLACE PIFTIA...SAU VRETI SA VA FACETI UN SELFIE CU CAPUL DE PORC...APROPOS DE BASESCU SI SIGLA P-M-P....CAPUL DE PORC CU MARUL(MINGEACUL UDREI) IN GURA PE O TIPSIE...FACETI CAMPANIE PENTRU BASESCU?POATE VA LUATI DE MANA SI VA DUCETI LA DRACU...IMPREUNA...PE TITANIC
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...