2019-02-20 19:46


Ministrul de Externe al Austriei Karin Kneissl, criticată pentru că l-a INVITAT pe Putin la nunta sa

 |  16:29
Ministrul de Externe al Austriei Karin Kneissl, criticată pentru că l-a INVITAT pe Putin la nunta sa

Ministrul de Externe al Austriei Karin Kneissl,a fost criticată de către politicienii din opoziţie după ce l-a invitat pe preşedintele rus, Vladimir Putin, la nunta sa, sâmbătă, scrie Politico.

Kneissl, nominalizată la postul de ministru de Externe de gruparea de extremă-dreapta Partidul Libertăţii al Austriei ca independentă, se va căsători sâmbătă cu omul de afaceri Wolfgang Meilinger, în Alpii austrieci. La nuntă vor fi prezenţi şi cancelarul austriac Sebastian Kurz şi vicecancelarul Hinez-Christian Strache.

Putin a confirmat miercuri că va fi prezent.

Evelyn Regner, o parlamentară europeană socialistă a declarat pentru Der Standard că vizita lui Putin reprezintă „o provocare de dimensiuni europene”, având în vedere retorica anti-UE a liderului rus, adăugând că invitaţia este „ruşinoasă”.

„Cum ar trebui să îşi ducă la capăt Austria promisiunea că preşedinţia Consiliului UE va construi legături şi va fi un mediator onest în aceste condiţii? Ce contribuţii vor să aibă Kurz şi Kneissl pentru a rezolva criza din Ucraina, când ei celebrează în privat cu una dintre părţile implicate în conflict?”, a declarat Andreas Schieder, un parlamentar din partidul de opoziţie SPO.

Ministrul de Externe al Ucrainei, Pavlo Klimkim, a informat pe Twitter că guvernul de la Viena va fi nevoit să explice că invitaţia nu va afecta politica externă a Austriei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-08-18

TAGURI: vladimir putin, ministrul de externe, austria, invitatie la nunta,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
18 Aug 2018

Se stie chestia ca austriecii sunt in afaceri cu rusii dintotdeauna....nu de acum//Ce fel de ziarist a descoperit apa calda? Chestia este extrem de cunoscuta si singurii care s-au revoltat au fost americanii acum de cand cu regimul Trump pentru ca exista un razboi in Siria si Irak pentru petrol....si austriecii fac afaceri cu petrol rusesc dar beneficiaza de protectie americana dela NATO//adica unii se bat in razboaie si altii danseaza la nunta Si cred ca nu sunt singurii,mai sunt si altii Europa e toata intoarsa pe dos din cauza petrolului se bat unii cu altii toti ca nebunii-in Romania petrolul a fost asazis "privatizat"....adica dat pe degeaba...ca romanii sunt prea bogati si nu au nevoie nici de petrol,nici de paduri Problema nu e deloc Putin ca persoana,poti sa-l inviti la orice nunta ca si invitat privat,dar e vorba de duplicitate ca stat//AUSTRIA e un exemplu de stat duplicitar
HORUS
18 Aug 2018

Mare kurva austriaca asta ,ca mai toti austriecii
@ HORUS
19 Aug 2018

De aceeasi talie ca voi MUIENGISTII si nazistul pe care il lingeti cu spor in cele trei ..litere ( daca ai inteles) Nici Messalina nu va intrece
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...