2019-03-22 15:09


Motivul incredibil pentru care TRUMP refuză o întâlnire cu prințul CHARLES. Vezi ce PETIȚIE împotriva sa au semnat 1,3 milioane de britanici

 |  21:16
Motivul incredibil pentru care TRUMP refuză o întâlnire cu prințul CHARLES. Vezi ce PETIȚIE împotriva sa au semnat 1,3 milioane de britanici

Peste 1,3 milioane de britanici au semnat, potrivit datelor existente luni seară, o petiţie adresată Parlamentului prin care cer interzicerea vizitei lui Donald Trump pentru a se evita o situaţie ofensatoare pentru regina Elizabeth, relatează site-ul agenţiei Reuters, preluată de Mediafax.

Petiţia a fost lansată înainte ca Theresa May să îl invite oficial pe Donald Trump în Marea Britanie, colectarea semnăturilor accelerându-se pe fondul deciziei noului preşedinte american de a interzice temporar imigraţia din şapte state situate în Orientul Mijlociu şi Africa.

Potrivit publicaţiei The Sunday Times, între Londra şi Washington ar fi apărut tensiuni, deoarece Donald Trump, care contestă teoria încălzirii globale, ar refuza o întrevedere cu prinţul Charles, moştenitorul coroanei britanice, pentru a nu asculta ideile acestuia despre schimbările climatice.

Reprezentanţii prinţului Charles au transmis că, indiferent de poziţiile politice, acesta manifestă disponibilitatea de a se întâlni cu Donald Trump pentru a discuta despre toleranţa de tip religios şi eventual despre mediul înconjurător.

"Lui Donald Trump ar trebui să i se permită intrarea în Marea Britanie în calitatea de preşedinte al Statelor Unite, dar nu ar trebui să fie invitat în vizită oficială de stat deoarece ar fi o situaţie stânjenitoare pentru Majestatea Sa Regina ", se arată în petiţie.

Orice petiţie care depăşeşte 100.000 de semnături trebuie luată în considerare pentru o dezbatere parlamentară, o situaţie care ar plasa-o într-o poziţie delicată pe Theresa May, care l-a invitat pe Donald Trump în Marea Britanie.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-01-31

TAGURI: printul charles, regina elisabeta, trump, petitie, britanici, incredibil
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CROCODILUL FLAMAND
30 Ian 2017

HA HA HA...............1776.................REVOLUTIA AMERICANA...............TRUMP E WASHINGTON...COLONISTII SE CEARTA CU MONARHIA.............ISTORIA SE REPETA
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...