2019-02-21 06:09


Nouă țări europene își vor înființa o FORȚĂ MILITARĂ comună

 |  18:10
Nouă țări europene își vor înființa o FORȚĂ MILITARĂ comună

Nouă state membre ale Uniunii Europene vor semna un acord pentru înfiinţarea unei forţe militare comune, o iniţiativă susţinută şi de Marea Britanie, scrie News.ro, care citează The Guardian.

Iniţiativa a aparţinut preşedintelui francez Emmanuel Macron, iar noua forţă militară va avea ca scop coordonarea soldaţilor într-un mod rapid pentru a gestiona crize din întreaga lume.

Miniştrii Apărării din Franţa, Germania, Belgia, Marea Britanie, Danemarca, Olanda, Estonia, Spania şi Portugalia sunt aşteptaţi să semneze acordul luni, la Luxemburg.

De când a preluat puterea noul guvern, Italia şi-a retras susţinerea iniţială, dar Roma nu a exclus o viitoare implicare.

Decizia statelor UE a provocat îngrijorarea NATO, unde oficialii sunt preocupaţi de o posibilă distanţare a europenilor faţă de SUA. Jens Stoltenberg, secretarul general al NATO, se află în Luxemburg pentru discuţii privind securitatea europeană.

Florence Parly, ministrul Apărării din Franţa, a declarat pentru Le Figaro: „Apărarea Europei necesită o cultură comună (...) Termenele limită şi deciziile din UE durează prea mult în comparaţie cu cât ar trebui într-o situaţie de urgenţă”.

Iniţiativa de Intervenţie Europeană se află în afara structurilor Uniunii Europene, astfel că Marea Britanie va putea fi implicată.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-06-25

TAGURI: tari europene, acord, infiintare, forta militara
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LEVST.
25 Iun 2018

Daca nu este un blat, razboiul economic declansat de Trump, este ploaia pe care o asteapta si Franta, dar mai ales Germania, in sfarsit au un motiv plauzibil pentru armata comuna, care (se va mari) va fi condusa de Germ. si Franta, chiar daca generali, etc., pe diverste posturi f. inalte, vor fi din toate tarile participante...Romania trebuie sa insiste sa faca parte din aceasta noua armata, NATO e pe duca, teama insa este ca s-ar putea ca tocmai asta sa se urmareasca" pierderea" unor tari ca Romania, care nu pot accede noua structra datorita standardelor impuse, iar cea veche se va dizolva si... asta este! Exact ce am spus de sute de ori, aceste tratate se fac si desfac dupa interese (intodeauna ale celor mari) Romania are nevoie de un aliat la modul cel mai intim si solid, iar acesta -ACUM- este Anglia si Monarhie in Romania, cu aport Englez...
CE-I țINE PE UNII
25 Iun 2018

în viață, decât OBSESIA! România nu-și revine dacă nu este cu Anglia, ca ”aliat” intim băgat în pat și pe un pat solid dacă se poate! Ce minte perversă! Adică, ce vrei tu? Ca să schimbe stăpânul care oricum i-a băgat mâna pe sub fuste, i-a furat și chiloții, în timp ce un altul, îi smulgea cămașa de pe ea, furându-i sutienul! Iar copiii-i sunt alungați din casă ori abuzați, de nu...să crape de foame! Și, cine vrei să vină ca ”monarh” în România, bre? Duda și cu Margareta? Ori chiar Charles cu mă-sa reptiliancă, ce trăiesc bine-merci și se mișcă ”grațios” în politică, ritualuri...totul pe sub nasuri de lorzi, sir-i și alte denumiri pompoase date unor obsedați sexual, necrofili, pedofili, criminali, avizi de putere și mânjiți cu multe păcate, generând multă mizerie-n urmă...ei, majoritatea din Camera ”Lorzilor”! Nu zic că la noi joacă Fata Morgana pe masă, sunt băgați în afaceri cu politicienii - interlopi, chinezi, turci, kippați, tot felul de ”neamuri” lăsate să (de)săvârșească întregind JAFUL de la drumul mare, încât și de vreo deconspirare în masă, nici că le mai pasă! Deci, lasă naibii obsesiile! După ce-s frecați și abuzați românii, vrei acum ca ei să fie scăpați, devenind prăjiturica reptilienilor de la five-a-clock, masa de seară sau porridge-ul lor?
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
25 Iun 2018

exista de mult asemenea discutie cum ca bilderberg-ul vrea sa-si faca o armata "europeana" dar nu pricep cum naiba se amesteca cu englezii care au facut Brexit si cum anume englezii o sa-si faca o armata separata de americani si de NATO...totul are foarte mare legatura cu criza economico-bancara deoarece orice armata are nevoie de finantare...iar europenii se finanteaza din afacerile cu Rusia si Iranul(grupul asiatic bRICS) ceea ce americanii nu accepta sa faca deoarece sunt in afaceri cu sauditii....cam incurcata situatia deocamdata
LEVST.
25 Iun 2018

nu am sa scriu o critica pentru celebrul"Du Barry was a Lady", ci doar o paralela cu cotzofarloaia cu pete roz in ochi( ca deobicei, de turbare) si anume cotzofarloaia a fost o lesbiana, ea s-a matrimonizat cu o Ciocanellia Tesaxolla, adevarat, ciocanitoare exotica, de tari calde, si foarte prolifica, de pe la 12 ani, ea facea "dansul pasarelelor" pe o sarma (sau bara) , pentru toti cucii intrati pe poarta de sud, ba si pentru grupuri organizate, carola le schimba uleiul, in drumul lor spre nord...Cotzofarloaia fusese trimisa in misiune, sa citeasca ceva , despre cum va fi cu petrolul, si drept "recompensa" l-au cuplat cu Ciocanellia , pe care apoi a adus-o si in Romania cea ramasa in urma, a facut-o instructoare de footing, si ea are gramezi de contribuitori..Si la mic dejun si la pranz si la cina, ++++...nimeni nu trage de chilotii ei, etc., pentru ca ea este permanent goala-pusca, cum obisnuia la "Clubul de noapte, al Cotzofenelor"...
MATA HARI DE PLESCOI
26 Iun 2018

SA IL PUNA SEF PE = GENERALISIMUL OPREA = NU AU ASEMENEA GRAD IN TOATE ARMATELE MODERNE ALE LOR . URA . DAR MAI AVEM SI CIRCA 10 000 DE GENERALI COLONEI CU SCOALA LA MOSCOVA , PENTRU CONDUCEREA ARMATEI . PLUS 1 5 000 - 20 000 DE PRIMARI SI PARLAMENTARI . SECRETARA LEANA DE PLESCOI SI BICA , TOT SINT LA EI . NEA TRADAT 50 ANI . . URAAAAA TARULE
LEVST.
26 Iun 2018

Fostului secretar general al NATO Javier Solana i s-a refuzat intrarea in SUA, _____-------_____!!!!! Semne bune, anul are!!!!!!
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...