2018-12-10 04:04


O femeie însărcinată a supravieţuit cutremurului din Nepal

 |  16:01
O femeie însărcinată a supravieţuit cutremurului din Nepal

O femeie însărcinată, în vârstă de 26 de ani şi originară din Sindhupalchok, a supravieţuit "Marelui Cutremur" din Nepal, aşa cum numesc localnicii cutremurul produs în aprilie în această ţară şi soldat cu peste 8.000 de morţi, relatează BBC News Online.

Rita Maya Shrestra are 26 de ani şi era însărcinată în şase luni şi jumătate în ziua cutremurului cu magnitudinea de 7,8 produs la 24 aprilie. Ea se afla în locuinţa ei din satul Haga.

Casa s-a surpat peste ea, iar femeia a rămas blocată între ruine. Ea a fost grav rănită şi a avut dureri îngrozitoare, în timp ce familia a reuşit să o scoată dintre dărâmături abia după câteva ore.

Rita s-a lovit la un şold şi şi-a rupt un picior, iar la celălalt s-a rănit. Era în agonie dar a primit ajutor medical abia după şase zile, a declarat ea pentru BBC.

"Nu puteam face nimic din cauza durerii. Copilul nu se mai mişca şi am crezut că a murit. Am crezut că vom muri amândoi", povesteşte ea la spitalul Crucii Roşii din Chautara în Sindhupalchok.

"Am fost dusă la spital şi m-au tratat. Am început să mănânc şi, încet, copilul a început să se mişte din nou", a continuat femeia.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-16

TAGURI: femeie, insarcinata, cutremur, nepal
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...