2018-09-24 15:01


O primăriță din Italia le-a pus gând rău românilor: ”Se comportă ca niște ANIMALE”

 |  23:26
O primăriță din Italia le-a pus gând rău românilor: ”Se comportă ca niște ANIMALE”

Șase români care locuiesc în localitatea Marina Julia, situată în provincia italiană Gorizia, au declanșat un adevărat scandal, după ce un grătar de duminică s-a transformat într-o bătaie în toată regula.

Cei șase au organizat grătarul într-un spațiu verde, au mâncat, au băut și au lăsat în urmă mizerie de nedescris, sticle de plastic și pungi. La plecare, câțiva dintre ei s-au luat la bătaie, iar două persoane au ajuns la spitalul San Polo din Monfalcone, una în stare gravă.

Poliția a fost alertată de rezidenții care au auzit scandalul, iar cei șase au fost identificați de către autorități drept cetățeni români. Incidentul a stârnit furia primarului din Marina Julia. Anna Maria Cisint a transmis un mesaj dur:

„Dezgustător ce au lăsat în urmă românii. Când identificarea lor va fi făcută oficial, voi activa orice instrument consimțit de lege, chiar și denunțul. În cazul în care va fi un proces penal, administrația noastră se va constitui parte civilă și va cere daune. Vom cere apoi înclusiv firmei unde lucrează cei șase să își asume resposabilitatea de a interveni pentru a elimina daunele provocate. Vom cere să fie luate și alte măsuri: pentru noi sunt niște persoane nedorite, care vin la Monfalcone pentru muncă, dar se comportă ca niște animale. Sperăm că și pentru firma care i-a angajat să devină la fel. Nu pot murdări orașul care i-a primit ca pe niște oaspeți. Să plece la casa lor!”, a declarat primărița, potrivit Gazeta Românească.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-10-11

TAGURI: romani, italia, gorizia, gratar, primarita
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANIMALELE,
12 Oct 2017

așa se comportă și ACASĂ, în România! Numai că, n-are cine să-i tragă la răspundere...firmele de pază (spre exemplu) uniforme pe ei, bulan, spray paralizant la cingătoare, defilează SPĂRGÂND SEMINȚE, având priviri fie de infractori, fie de țărănoi abia veniți la oraș, care-și manifestă apucăturile din bătătura de acasă. Alte exemple: o bunică tâmpită, se așează pe bancă, cu nepotul alături. Îl schimbă de pampers, în timp ce trage cu năduf din țigară, dând pe gât o ”dușcă” de cafea. După ce vorbește la telefon vreo juma de oră, în care știi/afli problemele recente din neam, se ridică, NU înainte de a strivi paharul de carton în care a servit cafeaua, între scândurile de la bancă, iar pampers-ul plin de rahat, îl aruncă pe jos, acesta deschizându-se ”ca o floare pe asfalt, pentru că nici măcar n-a fost înfășurat bine. Alta: cu copilul de mână (de vreo 3 anișori), îi dă să mănânce o merdenea...după, copilul se uită întrebător în ochii mamei, ce anume să facă cu hârtia unsuroasă pe care o ține în mâna lui mică...mama, ce face?! Îi spune: ”arunc-o din mână, că-i CÂH!” , ceea ce și face copilul, apoi adolescentul, apoi maturul ”de mâine”. TOATE ANIMALELE de români care ne-au făcut/fac de râs, în ciudă și de dușmănie, dar și din proastă (ori lipsă totală) de CREȘTERE și EDUCARE, vandalizează, murdăresc, distrug....iarba, copacii, mediul înconjurător! Primărița din Italia, bine la va face! Cei de la noi, încă mai au de învățat și de aplicat LEGILE!
Random imageUltimele stiri


Apa Nova

loading...