2018-10-22 09:16


Obama, discurs în lacrimi despre atacurile armate

 |  22:59
Obama, discurs în lacrimi despre atacurile armate

În timpul unui discurs în care a vorbit despre copiii care au murit în atacurile armate care au lovit SUA în anul 2015, Barack Obama, nu şi-a putut stăpâni emoţiile.

Obama a pledat în favoarea unei consolidări a controlului asupra armelor de foc şi a anunţat că-şi va folosi puterea de reglementare pentru a-şi impune ideile în ultimul an de mandat la Casa Albă, scrie CNN International.

Discursul a fost ţinut în prezenţa victimelor atacurilor armate dar şi a membrilor famiilor care i-au pierdut pe cei dragi în atacurile cumplite.

Vizibil emoționat, Obama a evocat atacul cu arme de foc comis la școala din Sandy Hook din Newtown, statul Connecticut, în decembrie 2012 de către un dezechilibrat mintal. Atacul s-a soldat cu moartea a 20 de elevi și șase profesori. Atacatorul, Adam Lanza, s-a sinucis la scurt timp după aceea.

Obama şi-a şters lacrimile în timp ce vorbea despre victimele atacurilor armate: "De fiecare dată când mă gândesc la acei copii, devin nervos. Și asta se întâmplă zilnic pe străzile din Chicago", a spus preşedintele SUA, anunță Realitatea TV.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-06

GALERIE MEDIA

President Barack Obama wipes away tears while speaking about victims of gun violence: "Every time I think about those kids it gets me mad." http://cnn.it/1PKU8Wr

Posted by CNN International on 5 Ianuarie 2016

TAGURI: obama in lacrimi, discurs obama, atacuri armate, atac scoala
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...