2019-03-26 03:00


Obama își ia rămas bun, ca președinte, mai devreme și într-un loc special

 |  13:46
Obama își ia rămas bun, ca președinte, mai devreme și într-un loc special

Barack Obama va preda, oficial, mandatul de președinte al Statelor Unite succesorului Donald Trump, la Washington, pe data de 20 ianuarie. Dar, Obama și soția sa, Michelle, au decis să-și ia rămas bun de la națiunea americană, în calitate de președinte și primă doamnă, cu zece zile mai devreme.

Cei doi se vor deplasa la Chicago, al treilea oraș ca mărime a populației, după New York și Los Angeles, capitala statului Illinois. Este orașul de suflet al cuplului Obama, unde Barack a desfășurat ani de zile activități cu impact social și educațional. Între anii 1993 și 2004 a predat Dreptul Constituțional la Facultatea de Drept din Chicago, fiind Juris Doctor Magna cum Laudae al Harvard University. În 2004 a devenit senator al SUA (Democrat) din partea Statului Illinois, devenind al cincilea senator afro-american din istoria SUA și al treilea senator ales prin vor popular. Ulterior (2008) avea să devină primul președinte afro-american al Statelor Unite.

Obama își ia rămas bun, ca președinte, mai devreme și într-un loc special
zoom

Printr-un scurt mesaj postat pe contul de Twitter al Casei Albe, susținătorii lui Obama sunt anunțați că președintele lor va fi la Chicago, pe 10 ianuarie 2017, pentru a-și lua rămas bun, cu recunoștință.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-01-03

TAGURI: obama ramas bun presedinte, obama chicago 10 ianuarie 2017
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


HAZNAUA EUROPEI SI LUMI
03 Ian 2017

A DAT ARMAMENT INPREUNA CU ANGELIKA , LA TOTI NEBUNI . A DAR FOC LUMI . A DISTRUS REGIMURILE LOR TOTALITARE , IAR ACUM SE VAD REPERCURSIUNILE .
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...