2019-03-23 16:51


OFERTĂ! Netanyahu anunţă că va acorda "tratament preferenţial" primelor ZECE AMBASADE mutate la Ierusalim

 |  15:47
OFERTĂ! Netanyahu anunţă că va acorda "tratament preferenţial" primelor ZECE AMBASADE mutate la Ierusalim

Prim-ministrul israelian Benjamin Netanyahu a declarat că va acorda "tratament preferenţial" primelor zece ambasade care sunt mutate la Ierusalim, informează site-ul cotidianului Times of Israel.

"Vă vom ajuta. Toţi ar trebui să faceţi asta", a spus Netanyahu la o recepţie pentru corpul diplomatic străin, cu ocazia celebrării independenţei Israelului.

"Nu poţi clădi pacea pe baza minciunilor, pentru că se va prăbuşi pe stâncile realităţii. Este important să stabilim acele principii care vor ghida în cele din urmă pacea: că Israelul are o capitală, că poporul evreu are de 3000 de ani o capitală şi că aceasta se numeşte Ierusalim - este de necontestat. Este timpul să recunoaştem acest fapt", a declarat liderul israelian la recepţia care a avut loc joi la Reşedinţa Preşedintelui din oraşul Ierusalim.

Liderul israelian a mai declarat că alte şase ţări se gândesc în mod "serios" să-şi mute ambasadele la Ierusalim.

Statele Unite, Guatemala şi Honduras sunt primele ţări care au confirmat oficial că îşi vor muta ambasadele de la Tel Aviv la Ierusalim.

România ar putea astfel deveni prima ţară din Uniunea Europeană care îşi mută ambasada la Ierusalim. Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat joi seara că Guvernul de la Bucureşti a adoptat un memorandum prin care se decide începerea procedurilor pentreu mutarea efectivă a Ambasadei României de la Tel Aviv la Ierusalim.

Uniunea Europeană, Autoritatea Palestiniană, Adunarea Generală ONU, numeroase ţări musulmane şi Rusia au criticat decizia preşedintelui american Donald Trump de a recunoaşte Ierusalimul drept capitală a Israelului şi de a muta ambasada SUA în acest oraş.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-04-20

TAGURI: Netanyahu, israel, ambasada ierusalim,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LEVST.
20 Apr 2018

Ciolos: "... decredibilizare... presedintele nu a fost informat..."____----____bietul ciolosvek, nu poate trai daca nu trage cateva limbi, bulibasei de Sibiu…”Decredibilizare”… Aiureli! Aceasta este una din acele probleme care trebuie rezolvata de tara gazda, iar dorinta Izraelului este ca toate ambasadele sa se mute la Ierusalim, desigur pentru a impune recunoasterea faptului ca Ierusalim este capitala istorica a statului Izrael…Sau acum nu mai acceptam Biblia ca si sursa istorica?! cat despr faptul ca bulibasa nu a fost informat, ce mai conteaza, el oricum este roata de rezerva, nici dracu’ nu-l mai baga in seama, pentru ca -pas cu pas, pentru interese meschine si de moment- el insusi s-a lasat despuiat de toate prerogativele oferite de lege…
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
20 Apr 2018

@LEVST............acest Netaniahu e un personaj implicat in tot felul de chestii si scandaluri de coruptie,si incearca sa arunce praf in ochi cu ultra-nationalismul asta si tot felul de razboaie..am cunoscut evrei oameni de mare calitate dar niciunul nu era dornic de razboaie aiurea asa cum face Netaniahu Vezi ca exista o zicala..Cei pe care ZEII vor sa-i distruga mai intai le iau mintile si-i dau pe mana lui DRACU
LEVST.
20 Apr 2018

Ambasada Palestinei: Mutarea ambasadei la Ierusalim ar pune in pericol siguranta nationala a cetatenilor romani (...)____-------_____ in mod normal, guvernul Romaniei ar trebui sa inchida si sa expulzeze imediat pe amabasador, care -practic- ameninta si santajeaza natia romana, pe propriul ei teritoriu...Fantastic!
BANI FARA NUMAR
21 Apr 2018

OFER HIRTIE HIGIENICA FOLOSITA PE O PARTE , CONTRA SCOBITORI FOLOSITE LA UN CAP . ASTA DA AFACERE.
LEVST.
23 Apr 2018

"Ne mutam sau nu ne mutam" - Nu aceasta e intrebarea! de Radu F. Alexandru, scriitorLuni, 23 Aprilie 2018, ora 12:08 ...Problema nu mai este a felului in care presedintele tarii este desconsiderat si aruncat in ridicol in fata lumii intregi, supus unui proces perpetuu de vidare a oricarei semnificatii,..."Declaratia ambasadorului palestinian..."..."...Cred ca suntem in fata unei amenintari de o gravitate maxima, fara precedent si ca o reactie imediata a institutiilor statului: Presedintie, Guvern, servicii ar fi fost obligatorie. Nu s-a produs. Niciun cuvant. Niciun gest. Nici din partea autoritatilor si nici din partea mass-media....____------____in sfarsit, este primul articol, comentariu, etc., de acest gen(pana acum) , exact ce spuneam mai sus, oricum actiunea este ca si facuta, insasi " mireasa viorica", a iesit "de dupa usa", si se duce la Ierusalim, poate vrea sa puna umarul la caratul dulapurilor Steel Age...
LEVST.
23 Apr 2018

Tocma si pentru asta acest asa-zis sef de stat( de stat degeaba, da, pe banii celor care muncesc, insa!) este desconsiderat, pentru ca este doar un maldar de carne si -mai ales- slanina, insensibila, el nu reactioneaza la nimic important, este posibil sa fie decerebrat...Practic ambasadorul Palestinei a proferat o amenintare si un santaj evident...Fantastic!
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...