2018-12-16 03:54


Pakistan: Zeci de morţi şi răniţi după ce o clădire s-a prăbuşit

 |  18:40
Pakistan: Zeci de morţi şi răniţi după ce o clădire s-a prăbuşit

O clădire cu patru etaje s-a prăbuşit, miercuri, in orasul Lahore din nordul-vestul Pakistanului. Cel putin zece oameni au murit, iar 70 au fost răniţi, potrivit unui oficial local, Muhammand Usman.

Totodata, peste 100 de persoane au ramas blocate sub daramaturi, a mai declarat acesta pentru CNN. Usman a precizat ca ranitii au fost transportati la spitalele locale, unde primesc ingrijiri medicale.

Incidentul a avut loc intr-o zona industriala din orasul Lahore, iar in cladire se faceau lucrari de constructie la etajul al patrulea, a spus Salman Rafique, oficial din sistemul sanitar al provinciei Punjab.

Echipele de salvare au aratat ca peste 150 de muncitori se aflau in imobil, unde se fabricau pungi de plastic, in momentul prabusirii. Muncitorii au declarat ca aproximativ 100 de oameni au ramas prinsi sub daramaturi.

Premierul pakistanez Nawaz Sharif s-a aratat indurerat de nefericitul eveniment si a ordonat autoritatilor provinciale din Punjab sa faca mai multe eforturi pentru salvarea victimelor.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-04

TAGURI: pakistan, cladire, morti, raniti, usman
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...