2016-10-25 10:14

EXTERNE


Palestinienii, un popor inventat. VIDEO!

 |  17:54
Palestinienii, un popor inventat. VIDEO!

Unul dintre candidaţii republicani angrenaţi în cursa pentru desemnarea candidatului la preşedinţia Statelor Unite ale Americii, Newt Gingrich, a provocat o reacţie vehementă din partea palestinienilor după ce a afirmat că aceştia sunt „un popor inventat”.

Gingrich a făcut afirmaţiile în cadrul unui interviu acordat postului tv The Jewish Channel, scrie „The Guardian”. „Să ne aducem aminte că statul Palestina nu a existat vreodată. A fost doar parte a Imperiului Otoman, până la începutul secolului XX”, a afirmat republicanul care potrivit sondajelor este unul dintre favoriţi nominalizat pentru a-l înfrunta pe Barack Obama la alegerile din 2012.

În replică, oficialii palestinieni l-au acuzat pe Gingrich că încearcă să obţină voturile evreilor americani şi ai susţinătorilor cauzei israeliene printr-o metodă ieftină. Primul-ministru palestinian, Salam Fayyad, l-a acuzat pe candidatul republican că neagă „adevăruri istorice”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-11-28

TAGURI: palestina, alegeri SUA, republican, Newt Gingrich, israelComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

DORU
12 Dec 2011

Da popor inventat de dumnezeu inaintea jiiiidanniiilor. dar a uitat ca americanii sunt corcituri

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Bashar al Assad acuză Israelul și Turcia Bashar al-Assad, președintele contestat al Siriei dar susținut de Moscova, a acordat un interviu... 18 Oct 2016 | (2)
Alegeri interesante Alegerile parlamentare de anul acesta au devenit interesante. Scena politică este animată de... 09 Oct 2016 | (0)