2019-04-26 03:05


PANICĂ în gara centrală din Amsterdam. Doi RĂNIŢI în urma unui atac cu CUŢIT

 |  15:35
PANICĂ în gara centrală din Amsterdam. Doi RĂNIŢI în urma unui atac cu CUŢIT

Clipe de panică în gara centrală din Amsterdam. Două persoane au fost rănite vineri în urma unui atac cu cuțit, a anunțat poliția olandeză. Atacatorul a fost reţinut, după ce a fost rănit prin împușcare de către poliţişti, scrie hotnews.ro.

"Poliția a tras asupra unui suspect în urma unui incident cu armă albă la gara Amsterdam-Central", a scris poliția, pe Twitter, care a precizat că gara a fost închisă. Cei doi răniți precum și atacatorul au fost duși la spital. Traficul plecării trenurilor a fost întrerupt. Locaţia din capital olandeză este folosită zilnic de circa 250.000 de persoane.

 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-08-31

TAGURI: panica, atac cutit, gara centrala, amsterdam
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
31 Aug 2018

in sfarsit au reusit sa prinda si ei unul viu......asa trebuia de la inceput daca vrei sa afli cine si de ce l-a trimis//daca impusti mortal "suspectul" chestia nu se mai termina niciodata pentru ca mortul nu mai da nici o declaratie As fi tare curios cine si de ce tot trimite in Europa persoanele astea(probabil ca-i plateste) care au aparut dintr-o data asa hokus-pokus ca la jocurile video cu "Space invaders"....acuma daca suspectul toarna pe cineva o sa fie GAME OVER-INSERT COIN
Random imageUltimele stiri


STARBAG