2019-02-22 06:55


PANICĂ la Moscova: INCENDIU puternic într-un Mall. Sunt cel puțin 14 victime

 |  23:25
PANICĂ la Moscova: INCENDIU puternic într-un Mall. Sunt cel puțin 14 victime

Mai multe persoane au fost spitalizate luni, după ce au fost rănite într-un incendiu uriaş într-un centru comercial, în nord-estul Moscovei, care a condus la evacuarea câtorva mii de oameni, relatează AFP, citată de Daily Mail.

Incendiul, care nu fusese stins complet luni seara, s-a extins pe o suprafaţă de aproximativ 1.000 de metri pătraţi, iar fumul s-a răspândit pe mai bine de 70.000 de metri pătraţi în mallul Rio, potrivit pompierilor.

Cel puţin 14 persoane au fost rănite, dintre opt au fost spitalizate, a declarat o sursă din rândul salvatorilor pentru Interfax.

Patru persoane se aflau în continuare în centrul comercial, potrivit unui oficial de rang înalt de la Ministerul pentru Situaţii de Urgenţă, Ilia Denisov.

”Ele se află în spatele unor uşi ermetice. Încercăm s ajungem la ele. Pompierii se deplasează cu atenţie din cauza fumului şi căldurii mari”, a declarat el, citat de agenţia Tass.

Peste 200 de pompieri şi 60 de vehicule au fost mobilizaţi să lupte împotriva incendiului, a cărui cauză nu era cunoscută imediat.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-10

TAGURI: mall, moscova, incendiu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...