2019-02-22 14:30


PANICĂ la Moscova: Peste 20.000 de persoane, EVACUATE după amenințare cu BOMBĂ în 90 de clădiri

 |  19:33
PANICĂ la Moscova: Peste 20.000 de persoane, EVACUATE după amenințare cu BOMBĂ în 90 de clădiri

Peste 20.000 de persoane au fost evacuate, marţi, din clădiri publice, centre comerciale şi şcoli din Moscova şi din regiune după o serie de alerte anonime cu bombă trimise prin e-mail, au relatat agenţiile de presă ruse, transmite Agerpres.

Au fost vizate aproximativ 90 de clădiri, între care şcoli, instituţii de învăţământ superior, centre comerciale şi de afaceri, spitale şi clădiri administrative, conform Serviciului pentru Situaţii de Urgenţă rus, citat de agenţia de presă publică RIA Novosti.

Evacuări au avut loc şi la Sankt-Petersburg, al doilea oraş ca mărime al ţării, care a făcut deja obiectul unor false alerte similare cu bombă în zilele precedente.

Cu toate acestea, niciun obiect suspect nu a fost descoperit ca urmare a operaţiunilor de verificare desfăşurate după evacuări.

Potrivit autorităţilor de la Moscova, citate de media ruse, aceste alerte au fost trimise prin e-mail din străinătate, în special din Ucraina.

La sfârşitul anului 2017, Rusia a mai fost afectată de un val masiv de alerte anonime cu bombă prin telefon care au semănat panică şi au antrenat evacuarea în total a peste două milioane de persoane.

Nicio bombă nu a fost vreodată găsită.

Chiar dacă pierderile economice sunt dificil de evaluat în astfel de cazuri, numeroşi responsabili ai serviciilor de securitate le estimează la mai multe sute de milioane de ruble sau mai multe milioane de euro.

Potrivit Serviciului de Securitate al Rusiei (FSB), autorii unor astfel de apeluri sunt de regulă cetăţeni ruşi, cu domiciliul în străinătate, şi care au o reţea de complici în Rusia.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-02-05

TAGURI: moscova, evacuare, bomba, alerte anonime
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CE SE JOACă ”ELITELE”
05 Feb 2019

cu proștii autohtoni din fiecare țară! Nu vedeți că se CULTIVĂ teroarea, balamucul? Futu-le neamu-n cur de SERVICII din toate țările care s-au UNIT să prostească și AUTOHTONII, ȘI PROȘTII ALTOR ȚĂRI! SERVICII DE KK-T! Pentru ce mai sunt sponsorizate și umflate numeric, dar și ca buget, când freacă duda, ca să nu zic altceva!
SPUNEA UNUL DEșTEPT
05 Feb 2019

despre un interviu DAT despre rahaturile-astea, CUM SERVICIILE AU ACAPARAT POLITICUL, ÎL SUBORDONEAZĂ, ÎL SUBMINEAZĂ, DE MULTE ORI PACTIZÂND CU POLITICUL FUZIONÂND CU EL, ÎNTR-O ȘERPĂRIE DE NEDESCRIS, ÎN CARE RESURSELE UNEI ȚĂRI, ECONOMIA, AGRICULTURA, ÎNVĂȚĂMÂNTUL, SĂNĂTATEA SUNT AMENINȚATE F Ă Ț I Ș , serviciile FIIND COMPLICE CU CELE CARE LE PĂPUȘEAZĂ DIN AFARĂ!
PROFESORUL CORVIN LUPU,
05 Feb 2019

cunoscut istoric și cercetător al istoriei contemporane a României, afirmă că serviciile secrete s-au globalizat și colaborează pentru a domina politica la nivel mondial. Lupu spune că acestă colaborare între serviciile secrete de pe planetă, care teoretic ar trebui să fie rivale, dăunează statelor care doresc să fie suverane. „Fenomenul globalizării a început cu serviciile de informații. Marele secret al Securității a fost faptul că, fără aprobarea sau știința lui Ceaușescu, ea a intrat în jocul unor colaborări globale. Serviciile din toată lumea și-au propus să coopereze între ele pentru a-și da reciproc puterea de care aveau nevoie pentru a-și promova interesele și a putea ieși de sub controlul puterii politice. Pentru a se afirma în fața politicului Securitatea, prin intermediul D.I.E./D.G.I.E./C.I.E., a colaborat cu alte servicii și a adus în țară informații prețioase, pe multiple planuri, inclusiv tehnologie avansată. Ceea ce nu știa Ceaușescu este că această tehnologie nu se sustrăgea prin mijloacele spionajului clasic, al pătrunderilor prin efracție în locuri sensibile etc. Majoritatea informațiilor aduse de spioni se obțineau la schimb.
SECURITATEA DăDEA
05 Feb 2019

secrete ale României sau ale partenerilor ei și primea la schimb informațiile necesare economiei naționale, sau alte informații solicitate de conducerea țării. Aici se ridică marea întrebare: cu ce preț s-au obținut acele informații? Care informații au fost mai valoroase? Cele primite, sau cele predate? A fost realmente de folos această activitate, privit în perspectivă istorică? Este foarte greu de cuantificat. Eu cred că nici generalul Aristotel Stamatoiu, adjunctul lui Vlad pentru spionaj extern, nu putea evalua exact raportul valoric între ce se dădea și ce se primea la schimb. Apoi, această globalizare a serviciilor este dăunătoare tuturor statelor care doresc să fie suverane. În lumea globală a serviciilor, marile servicii ale lumii le domină pe cele mici și odată cu ele, domină politicile guvernamentale.
UN STAT POATE FI
05 Feb 2019

independent doar dacă are servicii secrete independente. Gradul de independență al serviciilor exprimă nivelul general de suveranitate al țării. Uitați-vă la România de astăzi: serviciile secrete sunt aservite total străinătății/colaborării globale, iar România este colonie. Majoritatea zdrobitoare a resurselor țării sunt cărate de străini, pe nimic, pe niște redevențe nesemnificative, iar profiturile companiilor, băncilor și societăților de asigurări sunt exportate nefiscalizat”, a afirmat profesorul Lupu într-un interviu acordat siteului Justițiarul. Lupu spune că serviciile secrete din România sunt mai puternice decât politicul. De asemenea, Corvin Lupu afirmă că statele partenere ale României ocrotesc firmele străine care acționează în România și care sunt controlate de serviciile de informații ale țărilor respective.
„DAR, AșA ASERVITE
05 Feb 2019

cum sunt, serviciile secrete românești sunt puternice. Mai puternice decât politicul și lor li se cere din străinătate să boicoteze eventualele măsuri care ar conduce la o suveranitate națională sporită. Nu vedeți că guvernele actuale nu pot face ce și-au propus? Nu sunt lăsate să mărească salariile și pensiile, să fiscalizeze și să aducă în legalitate companiile și băncile străine, li se fac dosare penale politicienilor civili de vârf, li se scoate lumea în stradă etc. Fenomenul a început de pe timpul lui Ceaușescu, dar la o scară ceva mai mică. Oficial, la vedere, serviciile secrete din România fac parte din Comunitatea Informativă a N.A.T.O. și există colaborări tot mai adânci între serviciile statelor din U.E. În afara acestor colaborări firești, sunt interesele economice ale serviciilor. Firmele serviciilor unor țări sunt acoperite și protejate pe teritoriul altor state. Fiecare stat din zona de influență în care ne găsim noi în acest moment istoric ocrotește firmele unor servicii străine.
LE PROTEJEAZă
05 Feb 2019

afacerile, le scutește de taxe și impozite, le ferește de controalele organelor fiscale etc. Din activitatea economică a serviciilor se adună valori imense. Serviciile secrete sunt mari imperii financiare, nevăzute decât în mică măsură de conducătorii politici și deloc de opinia publică. În jurul acestor imperii economico-financiare se ridică și afaceri personale ale angajaților serviciilor secrete și ale familiilor lor”, a mai spus profesorul Lupu.https://www.activenews.ro/stiri-politic/Istoricul-Corvin-Lupu-In-lumea-globala-a-serviciilor-marile-servicii-ale-lumii-le-domina-pe-cele-mici-si-odata-cu-ele-domina-politicile-guvernamentale.-Gradul-de-independenta-al-serviciilor-exprima-nivelul-general-de-suveranitate-al-tarii-154461
ȘI MI-A PICAT O VESTE
05 Feb 2019

VECHE ȘI TOTUȘI NOUĂ, APROPOS DE ÎNFIINȚAREA-N DRACII ĂIA MARI DE AGENȚII, DE SERVICII: ”Inca un Serviciu Secret in Romania Ne apropiem de supravegherea totala? – Inca un Serviciu Secret in Romania ! Guvernul României a aprobat o hotărâre prin care se angajează 50 de agenţi sub acoperire şi de filaj pentru Direcţia Naţională Anticorupţie. Laura Codruţa Koveşi a întocmit, cu avizul Ministerului Justiţiei, un proiect de hotărâre de guvern, care prevede înfiinţarea a 50 de posturi de ofiţeri sub acoperire şi de filaj şi de ofiţeri specializaţi în recuperarea creanţelor, anunţă sursa citată. Motivul pentru care Koveşi nu mai vrea să lucreze cu ofiţerii MAI este acela al dublei subordonări, procuroarea şef temându-se ca aceştia să aibă afectate priorităţile de investigaţie. Investiţia va costa statul român 3 milioane de euro anual. În România există deja: 1. Serviciul Român de Informații (SRI) 2. Serviciul de Informații Externe (SIE) 3. Serviciul de Protecție și Pază (SPP) 4. Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS) 5. Direcția Generală de Informații a Apărării (DGIA) 6. Direcția de Informații Militare (DIM – J2) 7. Direcția Contrainformații și Securitate Militară (DCISM ) 8. Direcția Generală de Informații și Protecție Internă (DGIPI) (Ministerul Afacerilor Interne)”
ÎNTREBARE:
05 Feb 2019

DE CE este nevoie de atâta desfășurare de FORȚE ale SERVICIILOR ”INTERNE” (hmm..mai mult EXTERNE) în privința unei țări SĂRĂCITE, GOLITE DE RESURSELE EI NATURALE, DAR MAI ALES UMANE?!? ZICE-ȚI BĂ SERVICIILOR...DE CE, BĂ, DE CE?!
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
05 Feb 2019

@ȘI MI-A PICAT O VESTE...............ba baieti ce dracu bateti campii?Kovesi nu mai are treaba cu DNA-ul
A SCRIS UN TIP
05 Feb 2019

un comentariu de M-A SECAT LA INIMĂ! Tare mi-e că are DREPTATE..pentru că și mie mi-a trecut prin cap, la un moment dat: ”Dupa golirea de resurse Romania poate deveni terenul de testare ori campul de lupta intr-un razboi probabil nuclear. Afirmatia e uluitor de posibila avand in vedere uriasele garnituri de marfare care scot lemnul din Romania. Se stiu planuri la nivel inalt. Daca vor avea nevoie de o noua Siria, Romania le e pe potriveala. E grav, dureros… Sa ne fereasca bunul Dumnezeu!”, DECI SĂ DEVENIM UN FEL DE A DOUA SIRIE! AȘA CĂ, LASAȚI DRACULUI CIRCUL ĂSTA INFECT FĂCUT PENTRU PROȘTI ȘI DEZBATEȚI CEEA CE ESTE IMPORTANT SAU...DAȚI CĂRȚILE PE FAȚĂ...AVEȚI BANI ȘI RESURSE SĂ ZBURAȚI DIN ȚARĂ DACĂ E GROASĂ!
MEY CUCUVEA...
05 Feb 2019

ASTA A FOST CÂND ERA! Și, pentru că tot te-am PRINS pe-aici, răspunde-mi te rog la întrebare: ȚI SE PARE FIRESC CEEA CE S-A ÎNTÂMPLAT/SE ÎNTÂMPLĂ LA NOI ÎN PRIVINȚA NE-CONFISCĂRII AVERILOR URIAȘE ALE BORFAȘILOR POLITICI, UNII SCĂPÂND DE PUȘCĂRIE ÎN BAZA METODEI CURAT BOLȘEVICE DE TURNĂTORIE A CELUILALT CA SĂ SCAPI TU? ȚI SE PARE CORECT? ECHITABIL?
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
05 Feb 2019

MEY CUCUVEA..ce dracu tot vorbim....astia care au condus dupa decembrie 1990 au fost MAFIA JIDANEASCA de la WALSTRREET si MALTA,cei care au falsificat bondurile de trezorerie BRADY BONDS care au fost emise in 12sept 1991 si expirau in 11septembrie 2001...asa ca in loc sa le deconteze au demolat turnurile gemene si au inceput sa jefuiasca aurul din toate tarile Evident ca va fi o batalie pentru aurul romanesc si cei care au jefuit miliardele de euro vor sa ramana cu ce au furat Dupa parerea mea nu vor ramane cu ce au furat si daca nu sunt anihilati riscam tot felul de evenimente inclusiv atentate teroriste si tot felul de alte porcarii Americanii sunt o forta redutabila ar fi bine sa ne aliem cu ei DAR NU CU MAFIA de la 11septembrie-WALSTREET Deci mergem inainte pe drumul pe care mergem,dar trebuie CURATENIE GENERALA IN MLASTINA CU LIGHIOANE...trebuie taiat in carne vie si facut TABULA RASA cu toti mafiotii din peisaj Eu stiu mai multe dar nu se pot scrie aici...nu e cazul...oricum omul simplu nu are nevoie sa stie chestiile astea Si plus de asta rusii nu sunt asa de inocenti..abia asteapta sa stie ce planuri ai ca sa-ti dea peste bot,deoarece oligarhii rusi si cei jidani sunt mana in mana peste tot-precum vezi toti mafiotii de la noi danseaza kazacioc la Washington nonstop deoarece au la mana o gramada de americani cu care au furat miliardele de euro de la noi-vezi mafia COCOS si multi altii ca ei.practic este o batalie la scara planetara impotriva satanistilor care sunt prin toate tarile
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
05 Feb 2019

ai vazut papa Francisc a facut vizita la arabi...sa dea mesaj de solidaritate cu celelalte religii impotriva satanistilor..toata lumea contra diavolilor
CUCUVEA...
05 Feb 2019

Ești de partea Papei...nu vreau să te dezamăgesc...crezi în ce vrei, dar nu în PAPĂ care se substituie adevăratului Dumnezeu prin porcăria care scrie pe tiara lui: VICARIUS FILI DEI (Fiul lui Dumnezeu pe pământ), de parcă Hristos a murit și n-a mai înviat pentru că i-a luat locul Papa de la Roma, de răsul curcilor! Poți să faci păcate cu duiumul, ți le iartă Papa prin INDULGENȚELE PAPALE...fiecare păcat, având PREȚUL lui...poți să-ți omori tot neamul, să devii Ted Bundy...te iartă Papa și, chiar dacă ajungi la Iad, stai în Purgatoriu (așa zic/cred ei...) o vreme...te prăjești pe-o parte, pe cealaltă, într-o parte - ca la plajă, să te bronzezi uniform :), după aia te urci ca un porumbel al păcii și prieteniei dintre Sărsăilă și Papa invicibilul, fără de păcat...până pe la piciorul broaștei, că în Rai n-ajungi! Să nu-mi spui de ”împărtășania” lor făcută din chipsuri și cu post cu brânză, ouă, lapte...că mă faci să râd! Degeaba am postat despre reptilieni...te-ai oprit până la Papă cred....
VEZI TU...
05 Feb 2019

pe mine mă miră MAXIM cum de CATOLICISMUL (în traducere liberă UNIVERSALIST, că d-aia se și împăunează TRIUMFALIST...) după toate scandalurile pentru cazurile de pedofilie, după toate eșecurile lor care a dus la transformarea catedralelor lor somptuoase în săli de concert, unele chiar satanice, arată mândria lor luciferică în care AU CĂZUT pe la 1054 când s-a produs MAREA SCHISMĂ, separându-se de ortodocși, de-atunci NEMA TAINE, NEMA MÂNTUIRE! EPICLEZA la ei numai există! Așa și-a bătut joc de ei Sărsăilă de au ajuns la nebunia INCHIZIȚIEI când popi cu cruci ucideau/ardeau pe rug oameni nevinovați în numele lui Dumnezeu, crezând că astfel, lucrează dreptatea Lui, când de fapt LUCRAU/LUCREAZĂ CONTRA LUI!
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
05 Feb 2019

eu vorbeam de lucrurile BUNE ale catolicismului...evident ca au facut si greseli/Eu nu sunt catolic deci nu ma fac avocatul lor,dar ce face PAPA este important de observat ca si barometru...sau busola Acum e vorba de eliminarea satanismului..cei cu pedofilia si alte tampenii sunt extrem depericulosi si despre asta era vorba Este o batalie la scara mondiala intre satanisti si celelalte religii..(sper ca nu tii cu satanistii) Tot ce spui tu ca te deranjeaza adica mafie,coruptie si alte porcarii au fost facute de SATANISTI..deci e bine ca se implica VATICANUL..daca ei vor sa ierte pe vreunul e treaba lor,nu ma pricep la asa ceva Deci papa a transmis un mesaj cum ca toate religiile sunt unite impotriva satanistilor..dupa parerea mea foarte bine a facut Cei cu terorismul islamic sunt tot satanisti,nici religia islamica nu-i tolereaza,ei sunt o secta interzisa
CUCUVEA!
05 Feb 2019

Ești într-o ureche? De unde până unde ți-a venit faza cu aderarea la satanism din parte-mi? CARE parte te-a făcut să crezi prostia asta? NU TE LĂSA AMĂGIT - CAUTĂ LA FOND, NU TE OPRI LA FORMĂ! PAPA E MESAGERUL DIAVOLILOR! INTERNETUL E AL LUI, ACȚIONEAZĂ MÂNĂ ÎN MÂNĂ CU IEZUIȚII ȘI CU BĂNCILE, MĂTURÂND COVORUL ROȘU PENTRU ANTIHRIST! CARE PARTE N-O PRICEPI?
DACĂ GÂNDEAI SUBTIL,
05 Feb 2019

realizeai că Papa urmărește o CATOLICIZARE în masă, iar religia universală să fie/devină ECUMENISMUL, care este/va fi religia Antihristului! ȘI NUMAI ASTA ȘI ESTE DĂUNĂTOR, NU MAI VORBESC DESPRE FAPTUL CĂ, ANTIHRISTUL NU POATE VENI LA PUTERE ATÂTA TIMP CÂT ÎL OPREȘTE HRISTOS CARE SE JERTFEȘTE PE SF.MASĂ, ÎN ALTAR, LA O R T O D O C Ș I, NU la catolici sau la alte denominațiuni creștine! În momentul în care vor modifica Sf.Liturghie (ortodoxă) și vor scoate EPICLEA (rugăciunea de transformare a pâinii și vinului în Trupul și Sângele lui Hristos spre/pentru iertarea păcatelor celor vii și-a celor adormiți), Antihrisul nu-și poate intra ”în pâine”, înțelegi? DE CE CREZI CĂ SUNT ATÂT DE ATACATE ȚĂRILE ORTODOXE? UITE, D-AIA!
UITE!
05 Feb 2019

A apărut un site folositor ca informații despre ceea ce ni se pregătește și se întâmplă în vremurile-astea SATANISTE: 1.APROPOS DE EPIDEMIILE-ASTEA ATIPICE, FABRICATE ÎN LABORATOR (după mine...), mână-n mână cu cei care virează/vând medicamente care au interesul să bage spaima în oameni obligându-i, nu înainte de a-i determina CA PE OILE CE SE DUC LA ABATOR ȘI TREC PRAGUL...să se vaccineze CHIAR ȘI ÎMPOTRIVA AERULUI ASPIRAT/RESPIRAT! Cu cine se luptă ei: https://www.antichrist.news/2018-09-22-vaccines-weapon-destroy-body-mind.html Vaccinurile sunt o arma pentru a distruge corpul și mintea - ceas la REAL.video
PENTRU A DESCURAJA
05 Feb 2019

oamenii să creadă în Dumnezeu și, în schimb, să-i pună toată credința în statul fără Dumnezeu (ateism), oamenii de știință de mai bine de un deceniu au fost în jurul lor cu un așa-numit "vaccin fundamentalist", cunoscut și ca "FunVax", despre care pretind că vor elimina oamenii din "gena lui Dumnezeu" și îi vor face mici sclavi mici pentru Noua Ordine Mondială. Într-un clip video împărtășit de Emily Windsor de la Adevăr sau Dogma pe canalul său REAL.video , un bărbat este văzut și auzit explicând natura FunVax. În esență, scopul său este de a viza gena VMAT2 pentru distrugere - VMAT2 fiind "gena lui Dumnezeu" pe care imaginile de cartografiere vizuală sunt exprimate în oameni care sunt religioși și nu sunt exprimați în oameni care nu sunt religioși. "În stânga aici, avem persoane care sunt fundamentaliste religioase, fanatici religioși și aceasta este expresia RTPCR, PCR în timp real, expresia genei VMAT2", explică omul. "Aici, avem indivizi care nu sunt extrem de fundamentaliști, nu deosebit de religioși și puteți vedea că există o exprimare mult mai redusă a acestei gene specifice, gena VMAT2".
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
05 Feb 2019

nu se face nimeni catolic...e vorba de combaterea satanismului din TOATE tarile indiferent de religie..de exemplu la islamisti ca de ei era vorba nu de ortodoxie..Uite chestia asta nu pricepe multa lume,nimeni nu vrea sa converteasca pe nimeni,sa-si vada in continuare de ce religie vor ei,dar fARA SATANISTI/PEDOFILI........e vorba de religiile oficiale care s-au inteles sa se scuture de satanisti...Cei care ntarata o religie impotriva alteia sunt exact sATANISTII si EVREII care profita de chestiile astea Pe tine te intarata impotriva mea si pe mine impotriva ta..si ne batem ca prostii degeaba...si ei ne vand arme sa ne batem nonstop...chiar nu vezi scamatoria? totul e o scamatorie,manipulare satanista sa intarate dreapta contra stanga,femei contra barbati,tineri contra batrani etcetera...aDICA EXACT CE A FACUT ILIESCU din decembrie 1989 permanent la noi in Romania
ANTI-DUMNEZEU "VIRUșI"
05 Feb 2019

sunt adăugați la vaccinuri pentru a elimina orice religie din lume (cu excepția religiei ateismului și a închinării de stat, bineînțeles) Ce veți observa la vizionarea întregului clip este că elevii discută cu profesorul lor despre modul în care "virușii" pot fi folosiți pentru a vaccina oamenii împotriva credinței în Dumnezeu, folosind vaccinuri de zi cu zi, cum ar fi focuri de gripa ca purtători pentru a furniza acești virusi anti-Dumnezeu în corpurile oamenilor. Odată ce acești viruși sunt în interiorul corpului unei persoane, ei distrug în mod sistematic gena VMAT2 pe care harta vizuală o arată "aprinde" atunci când o persoană este prezentată cu informații despre Dumnezeu. Odată ce VMAT2 a dispărut, cu alte cuvinte, nu mai există "aprindere" în creierul unei persoane, deoarece se referă la auzirea despre Dumnezeu.
"IPOTEZA NOASTRă
05 Feb 2019

este că aceștia sunt oameni fanatici, că au o supraexprimare a genei VMAT2 și că, vaccinându-i împotriva acestui lucru, vom elimina acest comportament", se aude omul care prezintă diapozitivele despre modul în care anti-Dumnezeu funcțiile vaccinurilor. Sunt vaccinurile folosite în mod secret pentru a trimite oamenii în iad? În timp ce discuția pare să se concentreze în jurul valorii de folosirea vaccinurilor anti-Dumnezeu pentru a opri teroriștii islamici fanatici, văzând cum este marcajul timpului 13 aprilie 2005 - înălțimea "războiului împotriva terorii" - implicațiile sale pentru oricine este considerat a fi " fundamentalist " de către statul fără dumnezeiesc nu sunt nimic altceva decât amenințător. Cine spune că creștinii de zi cu zi nu sunt o țintă a acestor vaccinuri anti-Dumnezeu? Este o posibilitate puternică, văzând cum discuția din videoclip include și mențiuni de adăugare a virușilor anti-Dumnezeu la vaccinurile din copilărie, incluzând fotografii de gripa care sunt "foarte recomandate" pentru aproape toată lumea.
CEEA CE SUGEREAZă
05 Feb 2019

acest lucru este că vaccinurile aprobate de guvern nu au legătură cu sănătatea, ci cu controlul populației - și mai important pentru scopurile profunde ale statului de a separa oamenii de credințele lor religioase, doar pentru a umple acel vid cu atheism sancționat de stat . Punând două și două împreună, acest lucru sugerează în continuare că vaccinurile sunt folosite pentru a trimite oamenii în iad , pentru că sunt, desigur, obișnuiți să loboteze chimic pe cei care le primesc. Aceste vaccinuri ar părea că îi transformă pe oameni în zombi fără Dumnezeu, care se străduiesc să răspândească și mai mult ateism și lipsă de dumnezeire, târându-i chiar mai mulți oameni în iad. O revizuire trimestrială a "FunVax" relevă faptul că virușii și vaccinurile anti-Dumnezeu sunt reale.
"ÎN OPINIA MEA,"
05 Feb 2019

civilizațiile antice "este propaganda luciferiană deghizată ca divertisment. Luciferianismul este religia grupului de elită globalist pe care mă opun. Luciferianismul este folosit în mod obișnuit ca o scuză pentru pedofilia, sacrificiul uman, canibalismul și aspirațiile genocidului, printre alte lucruri foarte nesănătoase ".https://www.antichrist.news/2018-07-15-david-wilcox-slams-gaia-for-promoting-lucifarian-worship-through-ancient-civilizations-broadcasts.html
A îNNEBUNIT (SAU DEZVĂLUIT)
05 Feb 2019

jidanul NOAM CHOMSKY care are boală pe creștini: ”Cea mai insidioasă amenințare la adresa păcii mondiale nu este terorismul islamic radical, schimbările climatice răsunătoare sau chiar un holocaust nuclear care provine din cel de-al treilea război mondial. Potrivit lui Noam Chomsky, un evreu din Ashkenazi din Ucraina și renumitul "intelectual" de stânga, cel mai mare flagel este Partidul Republican și milioane de creștini care se identifică ca membri ai acestuia, despre care susține că încearcă "să distrugă viața umană organizată. “https://www.antichrist.news/2018-05-14-noam-chomsky-says-christians-not-isis-terrorists-are-the-real-threat-to-the-world.html
A FOST ANUNțAT
05 Feb 2019

la 21 mai 2018 că actualul șef al Bisericii Romano-Catolice, Papa Francisc, și- a dat oficial binecuvântarea la practica homosexualității. Roman Catholicism: Acum religia diavolului? Adevărul este că nu există aproape nimic de care Papa Francis a spus sau făcut de la dobândirea poziției sale care se aliniază în vreun fel cu Dumnezeul pe care pretinde că îl reprezintă. S -ar putea chiar să spun că această figură religioasă este în mod autentic antihrist , atât în principiu, cât și în practică. Nu este spre deosebire de restul Bisericii Romano-Catolice, care, de fapt, a acoperit crimele sexuale de genul pedofiliei de zeci de ani. Aceasta a fost premisa ultimei întâlniri a papei Francis cu Cruz, care trebuia să fie o "scuze" pentru abuzul îngrozitor pe care la îndurat de preoții chili. Dacă papa vorbește despre Dumnezeu, el poate pur și simplu să declare că "Dumnezeu îi iubește pe pedofili" și că "dragostea este dragostea". Ceea ce este deja predat copiilor de școală în unele școli unde profesorii le îndoctrină să creadă că "dragostea nu cunoaște vârsta". https://www.antichrist.news/2018-05-24-after-pushing-gun-control-and-open-borders-the-pope-now-goes-all-in-for-lgbt.html
DEMONII
05 Feb 2019

sunt cu adevărat posesori ai oamenilor, avertizează psihiatrul, deoarece devin un rău pur asupra umanității Un psihiatru educat în Liga Ivy este convins că există o epidemie în creștere de posesie demonică în lumea de astăzi și că majoritatea oamenilor de zi cu zi recunosc acum realitatea întunecată a acestei situații înfricoșătoare. Dr. Richard Gallagher, care are grade de la Universitatea Princeton și de la Universitatea Yale , afirmă că, în ciuda opiniilor contradictorii din știința medicală obișnuită, posesia demonică este atât reală, cât și neașteptată. Avand 25 de ani de experienta sub psihiatru ca un psihiatru privat care isi complimenteaza cele doua pozitii de predare atat la Colegiul Medical din New York, cat si la Universitatea Columbia , Dr. Gallagher considera ca are un punct de vedere unic in ceea ce priveste perceptia dintre uman si non-uman sau satanic, comportament. El este, de asemenea, un profesionist extrem de căutat în astfel de situații, în cazurile în care se face o determinare cu privire la posibila necesitate a unui exorcism. După ce au evaluat sute de cazuri de posibil posesie demonică în acest scop, dr. Gallagher este sigur că fenomenul este legitim și presant.
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
05 Feb 2019

sa-i ia dRACU..toul este o facatura ca sa controleze populatia cu tot felul de porcarii si sa o supuna JidANilor SATaNiSTI...dar nu o sa le iasa manevra...vezi ce este in Romania..toti sunt contra lor....au mituit justitie servicii degeaba.....se duc dracului
EL A INSINUAT
05 Feb 2019

la The Telegraph (Marea Britanie), în timpul unui interviu recent, că demonii știu foarte bine cum să înșelă ființele umane, deoarece posedă facultăți cognitive mult mai avansate. Ei utilizează în mod obișnuit aceste "inteligente" mentale pentru a controla oamenii pe care îi posedă, provocând mulți dintre ei să comită atrocități și alte rele împotriva altor oameni și a formelor de viață. "Sunt foarte, foarte deștepți", spune dr. Gallagher, care spune despre ființele care ocupă domeniul demonic. "Nivelul de inteligență al unui înger căzut, ceea ce le numesc, este cu mult superior ființelor umane".https://www.antichrist.news/2018-06-10-demons-really-are-possessing-people-warns-psychiatrist.html
.SVELT
06 Feb 2019

LEVST. nebunule ! Iar nu ai somn, sau delirezi ? Ti-ai luat bulinele ?
@SVELT LA MÂNCAT KK-T...
06 Feb 2019

Nu e vorba de LEVST, handicapatule! El are alt STIL și alt LOC unde se desfășoară...în afară de asta, e un securisto-jidan în niciun caz creștin...dacă îl trimiți la luat buline, eu te trimit să iei lecitină și apă cu clor, să te dezinfectezi la neuroni!
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...