2018-10-16 09:08


Papa Francisc a devenit muza unor rapperi americani

 |  20:37
Papa Francisc a devenit muza unor rapperi americani

A cucerit Statele Unite în septembrie, iar acum tocmai s-a întors dintr-un turneu în Africa și papa Francisc inspiră rapperi americani care rivalizează în creativitate grație unei imagini în care Suveranul Pontif apare cu microfonul în mână.

Într-o fotografie realizată de Gianluigi Guercia, făcută duminică în timp ce papa vizita o tabără pentru persoane strămutate în Republica Centrafricană, Francisc pare, într-adevăr, să pozeze ca un rapper clasic, cu microfonul foarte sus în mâna dreaptă și cu stânga în poziție orizontală, ca și cum se pregătea să țină ritmul, scrie Agerpres.

Chiar dacă această postură este, probabil, înainte de toate rezultatul sciaticii de care suferă papa, ea tot îi dă atitudinea unui 50 Cent sau Puff Daddy, remarcă marți AFPcitata de Agerpres.

Pe rețelele sociale, fotografia a atras zeci de reluări, în care internauții își imaginează ce text de rap ar putea pronunța papa, urmate de hashtag-ul #popebars (cuvintele papei).

Dacă unele tweet-uri sunt lipsite de respect, majoritatea reflectă o afecțiune reală față de pontiful argentinian, demonstrând influența lui Francisc asupra generațiilor mai tinere, datorită simplității stilului său și eforturilor sale de a face biserica mai modernă, comentează agenția franceză de presă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-12-01

TAGURI: Papa, Francisc, muza, rapperi
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...