2018-12-15 23:03


Peţitor pentru Malia Obama. 50 de vaci, 70 de oi și 30 de capre

 |  17:56
Peţitor pentru Malia Obama. 50 de vaci, 70 de oi și 30 de capre

Un avocat kenyan îi oferă 50 de vaci, 70 de oi și 30 de capre președintelui american Barack Obama pentru mâna fiicei sale, Malia, în vârstă de 16 ani, scrie cotidianul „The Nairobian”, preluat de Agerpres.

„Mă interesează din 2008”, a declarat tânărul avocat Felix Kiprono într-un interviu acordat ziarului kenyan menționat. Atunci Barack Obama se afla în campanie electorală pentru primul mandat prezidențial, iar fiica sa Malia avea 10 ani. „Să vă spun drept, nu am ieșit cu nimeni de când am promis să îi fiu credincios. Am împărtășit acest lucru familiei mele și ea este gata să mă ajute să adun prețul” propus pentru adolescentă, a adăugat el.

Kiprono a mărturisit că speră ca președintele Obama să fie însoțit de Malia în luna iulie, la prima vizită în Kenya, țara de origine a tatălui său. Atunci intenționează avocatul să ceară mâna tinerei.

Bunica șefului administrației americane, în vârstă de peste 90 de ani, locuiește la Kogelo, în vestul Kenyei. „Oamenii ar putea crede că mă interesează banii familiei Obama, dar nu este adevărat. Dragostea mea este reală”, afirmă tânărul.

El spune că vrea să ducă o „viață simplă” dacă se va căsători cu Malia. „O voi învăța pe Malia să mulgă vaca, să gătească ugali (fiertură de mălai - n.r.) și să pregătească mursik (lapte acru tradițional - n.r.), ca toate femeile de aici”, a încheiat kenyanul în cotidianul „The Nairobian”.

„Îi scriu acum o scrisoare lui Obama. (...). Sper că ambasada va transmite mesajul. Am avut deja mai multe contacte cu ambasadorul american”, a spus el.

„Oamenii ar putea crede că sunt interesat de banii familiei (Obama), dar nu este cazul. Dragostea mea este reală”, a dat asigurări avocatul, care intenţionează să o surprindă într-un cadru romantic.

„Pentru a-i arăta că este regina mea, îi voi prinde în păr liană şi o voi cere de soţie pe o colină din Bureti, în apropiere de ţara tatălui meu, acolo unde sunt încoronaţi liderii şi războinicii”, a dezvăluit el.

Tânărul îndrăgostit visează la o viaţă simplă alături de fiica preşedintelui american.

Casa Albă încă nu a prezentat vreo reacţie după aceste mărturisiri.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-27

TAGURI: barack, obama, malia, kenya, petitor
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...