2018-12-10 02:43


Pilot, înjunghiat în timpul unui zbor spre Beijing

 |  20:50
Pilot, înjunghiat în timpul unui zbor spre Beijing

O cursă KLM a fost implicată din nou într-un incident, după ce luni un avion spre Asia a aterizat de urgență la București. De această dată, pilotul unui avion ce efectua o cursă de la Amsterdam la Beijing a fost înjunghiat de un pasager chinez.

Pilotul a suferit rani usoare, iar incidentul a avut loc in timpul zborului, fara a fi insa nevoie de o aterizare de urgenta, scrie Ziare.com. Nu se stie cum a putut agresorul sa aduca la bord cutitul sau bucata de sticla cu care l-a atacat pe pilot.

Agresorul s-a ranit si pe sine, intr-o toaleta, inainte de a-l ataca pe pilot în una dintre bucatariile avionului, a fost imobilizat de pasageri si de echipajul avionului si a petrecut restul zborului legat de un scaun.

"Siguranta zborului nu a fost compromisa si aeronava a aterizat fara probleme in Beijing", a spus un purtator de cuvant al KLM, fara a confirma insa daca pilotul a fost ranit.

Agresorul a fost asteptat la Beijing de 15 politisti, in timp ce pilotul a primit tratament pentru ranile sale in capitala chineza si a revenit in Olanda.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-05

TAGURI: pilot injunghiat, avion klm, amsterdam beijing
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...