2019-05-21 06:21


UPDATE. TRAGEDIE: Pod PRABUȘIT în Italia, lângă Genova. Sunt 30 MORȚI

 |  15:12
UPDATE. TRAGEDIE: Pod PRABUȘIT în Italia, lângă Genova. Sunt 30 MORȚI

Un pod rutier pe de autostrada A10 s-a prăbuşit în apropiere de oraşul Genova, a anunţat poliţia italiană. Un prim bilanț indică 11 morți. Foarte probabil, numărul victimelor este mai mare, pentru că sub respectivul pod există case. Sute de pompieri și medici sunt acum la fața locului. Cauza prăbușirii a fost după primele informații proasta întreținere a infrastructurii, deși în urmă cu doi ani ar fi avut loc lucrări de consolidare a viaductului.

UPDATE 22.00 Matteo Salvini a anunțat cu puțin timp în urmă că numărul morților a ajuns la 30. 

UPDATE 16.34.  Numărul morților după prăbușirea viaductului în Italia e în creștere. A ajuns la 22 de morți, anunță presa italiană.

UPDATE 15.13. O persoană a fost scoasă în viaţă, marţi, dintre dărâmăturile viaductului care s-a surpat în apropiere de oraşul Genova (nord) şi era transportată cu un elicopter la spital, potrivit Ansa.

Podul, parte a autostrăzii A10, are o înălţime de aproximativ 50 de metri, potrivit presei italiene, care relatează că mai multe vehicule ar fi afectate de incident.

Agenţia publică de ştiri ANSA relatează că mai multe persoane au murit după ce câteva vehicule au fost zdrobite de bucăţile de pod căzute. Şeful serviciului local de ambulanţă a declarat că se estimează că zeci de persoane au decedat, informează agenţia Adnkronos, citată de Sputnik News.

Din primele informații, se pare că podul s-a prăbușit în jurul orei prânzului, la o oră de trafic intens, în timpul unei furtuni. Podul Morandi este construit in anii '60, iar bucata căzuta are si zeci de metri. Podul asigură legătura între regiunile Lombardia şi Piemont, situate în nord, şi plajele din Liguria, iar principala autostradă asigură, către vest, legătura cu Franţa.

Vom reveni cu detalii!


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-08-14

TAGURI: pod prabusit, italia, morti, genoa
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
14 Aug 2018

PARCA NU PREA SINT FOARE PRIN BETONUL ALA . SA FACUT LA FEL CA DEZVOLTATORI STRATEGICI AI NOSTRI DIN MAFIA TIGANEASCA SI PRIMARI
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
14 Aug 2018

vreau sa vad si eu o autostrada cu pod in Romania care rezista peste 60de ani.......saracul ANGHEL SALIGNY e singurul care a depasit recordul cu podul de la Cernavoda si nu prea are cine sa-l egaleze/Noi romanii suntem prosti ca ne gonim oamenii de valoare si lasam toate lichelele si banditii in politica sa ne jefuiasca..inginerii nostri construiesc Turnul Eiffel si tot felul de alte chestii pe afara...iar aici traim in evul Mediu cu tot felul de yes-mani cretini si panarame analfabete pusi in guvern partide si parlament de slugile mafiei de dupa 1989..Nu v-a placut d e ION RATIU l-ati ciomagit la mineriada si i-ati distrus partidul si ziarul...daca era macar 5 ani prim-ministru aveam 10poduri si autostrazi astazi si cine stie ce alte chestii
Random imageUltimele stiri


STARBAG