2018-12-10 04:05


Poliţişti francezi, răniţi în timpul unui ASALT în nordul Parisului

 |  08:23
Poliţişti francezi, răniţi în timpul unui ASALT în nordul Parisului

Mai mulți polițiști francezi au fost răniți, marţi noapte, în timpul unui asalt dat la Saint Denis, în nordul Parisului. Acţiunea forţelor antiteroriste a avut loc în contextul atentatelor teroriste comise vineri la Paris, a informat o sursă apropiată anchetei, citate de AFP şi Agerpres.

Asaltul continua miercuri dimineaţa, la cinci zile după atentatele din capitala Franței. Surse apropiate anchetei și martori au precizat că au avut loc schimburi de focuri.

O altă sursă apropiată anchetei a confirmat schimbul de focuri, aceasta neputând preciza dacă a fost vorba despre o intervenție pentru a găsi unul sau mai mulți fugari ai atentatelor. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-18

TAGURI: politist, francez, ranit, asalt, nord, paris
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CARACATITA DIPLOMATIEI
18 Noi 2015

Hai la mama Angela in sin , sa va pupe .
CROCODILUL FLAMAND
18 Noi 2015

ERA INEVITABIL SA SE INTAMPLE SI ASA CEVA...DUPA CE S-A INTAMPLAT ERA LA MINTEA COCOSULUI CA POLITIA O SA VERIFICE TOT ORASUL...TOCMAI DE AIA AU INCHIS GRANITELE,SA NU MAI FUGA NIMENI>>>PROBABIL CA O SA GASEASCA MAI MULTI JIHADISTI DECAT SE ASTEAPTA...IN LOC SA-I VERIFICE POLTIA EI SE PLIMBAU DUS-INTORS PRIN STATUL ISLAMIC...OARE CE FACEAU SPECIALIZARE LA MATEMATICA?SAU ALTE CHESTII MAI ILEGALE....CHESTIA ASTA AR TREBUI SA O EXPLICE NISTE POLITICIENI...CUM E CU TURISMUL DU-TE VINO PRIN STATUL ISLAMIC FARA CA NIMENI DINTRE AUTORITATI SA ZICA CEVA
Random imageUltimele stiri


loading...