2019-05-23 10:08


Pompeo: Rusia se va amesteca timp de decenii în alegerile din SUA

 |  19:49
Pompeo: Rusia se va amesteca timp de decenii în alegerile din SUA

Rusia va continua să interfereze în alegerile din SUA timp de decenii de acum încolo, a estimat luni secretarul de stat american Mike Pompeo, care a promis că Washingtonul va contracara eforturile Moscovei.

În condiţiile în care diplomaţia americană a denunţat în numeroase rânduri amestecul Rusiei în alegerile prezidenţiale din SUA din 2016, în urma cărora Donald Trump a ajuns la putere, Mike Pompeo a explicat că se aşteaptă la acelaşi gen de activităţi ruse ilegale şi în 2020.

''Ei (ruşii) erau o ameninţare la alegerile noastre din 1974 şi au interferat în anii '80'', a declarat Pompeo la o conferinţă organizată de publicaţia The Hill.

''Şi trebuie să ne aşteptăm ca ei să continue în 2050'', a adăugat el.

Preşedintele Donald Trump ''ne-a cerut să ne concentrăm total'' pe eforturile desfăşurate pentru a contracara ingerinţele ruse, a precizat oficialul american.

Echipa de campanie a lui Donald Trump a fost acuzată de complot cu Moscova în 2016, fapte negate de Rusia şi de preşedintele american. După o anchetă de 22 de luni, procurorul special Robert Mueller a ajuns la concluzia că nu a existat un astfel de complot.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-04-29

TAGURI: pompeo, rusia, alegeri, sua,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
29 Apr 2019

adevarul e cam asa--cei care se implica in manipularea alegerilor si in USA si in RUsIA si in EUROPA sunt de fapt OLIGARHII si miliardarii(rusi,evrei,englezi,arabi,chinezi etcetera) din general asazisul CITY OF LONDON...adica MAFIA BANCARA care n-are alte interese decat INTERESELE PERSONALE si DE GRUP....vezi Rotschild,WALSTREET,CItY OF LONDON,BILDERBERG,Lombarzii In cazul alegerilor castigate de TRUMP cei care au intervenit sunt acei afaceristi din CITY OF LoNDON care au afaceri si in RUSIA si in UCRAINA si in cHINA si in EUROPA si in ARABIA..in general cei cu ENERGIA si PeTRoLUL sunt cei pe care vreti sa-i aratati cu degetul deoarece ei sunt implicati in asa ceva...vezi cazurile JOE BiDEN-HUNTER BIDEN,sir RICHARD DEARLOVE toti au de-a face cu miliardarii din petrol.....unii sunt pro-RUSIA altii sunt anti-RUSIA si pro-ARABIA dupa locul unde au afacerile cu petrol...iar altii sunt "mielul bland" care joaca la ambele capete (adica cei din GERMANIA si AUSTRIA)
Random imageUltimele stiri


STARBAG