2018-11-21 03:59


Portretele teroriştilor de la Burgas au fost publicate de autorităţile bulgare

 |  18:03
Portretele teroriştilor de la Burgas au fost publicate de autorităţile bulgare

Portretele celor doi suspecţi în atentatul terorist de la Burgas au fost publicate joi de către Ministerul bulgar de Interne. Aceştia au fost identificaţi ca Meliad FARAH şi Hassan El HAJJ HASSAN.

Suspectaţi de implicare în atentatul antiisraelian comis în staţiunea Burgas pe 18 iulie 2012, în care şi-au pierdut viaţa cinci turişti israelieni şi un şofer bulgar,  Meliad FARAH (cunoscut şi ca Hussein HUSSEIN, născut la 05.11.1980) a fost identificat ca fiind cetăţean australian, iar Hassan El HAJJ HASSAN(născut la 22.03.1988) canadian, potrivit Agerpres.

Presupuşii terorişti au fost observaţi în perioada 28.06-18.07.2012 în oraşele Ruse, Varna, Nesebăr, staţiunea Sunny Beach, satul Ravda. Anchetatorii presupun că cei doi s-au cazat la hoteluri şi la case de vacanţă folosind numele false Jeramiah JAMESON, Jacque Philippe MARTIN şi Ralph William RICO. Ei au închiriat şi maşini.

Autorităţile de la Sofia au transmis că nu vor oferi presei nici un fel de informaţii suplimentare pentru că acestea ar putea fi dăunătoare pentru anchetă şi îi roagă pe toţi cei care au vreo informaţie cu privire la aceste persoane să sune la cel mai apropiat inspectorat de poliţie.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-25

GALERIE MEDIA

Burgas, portrete
Burgas, portrete
Burgas, portrete

Citeste si:
Un an de la atentatul de la Burgas. Autorul, încă necunoscut
Poliţia bulgară a aflat numele unui complice al autorului atacului de la Burgas
Atentatorul de la Burgas a avut între 3 şi 5 complici, toţi străini
Poliţia bulgară caută un bărbat implicat în atentatul de la Burgas

TAGURI: Burgas, terorist, portrete, atentat, suspecţi, bulgar, Sofia
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...