2019-01-21 17:56


Premierul CANADEI îi dă o lecție de diplomație lui TRUMP. Vezi ce le transmite Justin TRUDEAU refugiaților respinși de SUA

 |  12:05
Premierul CANADEI îi dă o lecție de diplomație lui TRUMP. Vezi ce le transmite Justin TRUDEAU refugiaților respinși de SUA

Premierul canadian Justin Trudeau a afirmat că în țara sa sunt bineveniți "cei care fug de persecuție, teroare și război”, adăugând că acest lucru este valabil pentru toți "indiferent de religie", transmite Xinhua, preluată de Agerpres.

Mesajul lui Trudeau a fost transmis în rețeaua Twitter, în ambele limbi oficiale ale Canadei - engleza și franceza - urmat de hashtagurile #WelcomeToCanada,respectiv #BienvenueAuCanada (bine ați venit în Canada).  AFP observă că, deși premierul nu a făcut niciun comentariu direct, mesajul său vine imediat după decizia președintelui american Donald Trump de a interzice timp de trei luni intrarea în SUA a cetățenilor a șapte țări cu populație majoritar musulmană. Același ordin a suspendat timp de patru luni primirea de refugiați din țările aflate în război. 

Canada a primit în ultimul an circa 35.000 de refugiați sirieni, iar în decembrie 2015 Justin Trudeau i-a întâmpinat personal pe primii la aeroport, reamintește AFP, citată de Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-01-30

TAGURI: justin trudeau, premierul canadei, trump, sua, refugiati
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...