2018-12-17 02:28


Premierul croat: Croaţia îşi va închide graniţele mult mai repede decât Germania

 |  11:20
Premierul croat: Croaţia îşi va închide graniţele mult mai repede decât Germania

Premierul croat Zoran Milanovic a declarat marți că nu vor exista conflicte armate în Balcani în cazul în care Germania își va închide granițele pentru refugiați. Milanovic a ţinut să precizeze că țara sa și-ar putea închide granițele "mult mai repede" decât Germania, relatează miercuri Hina, citat de Agerpres.

'Oricum, Germania nu își poate închide granița. Croația o va face întotdeauna mult mai rapid decât Germania. (Nu vor fi) niciun fel de conflicte armate", a precizat premierul croat.

Zoran Milanovic a explicat că nu a mai informat publicul în legătură cu conversațiile sale cu premierul sloven Miro Cerar deoarece ele au devenit o rutină.

'Cred că această situație (criza refugiaților) nu ar trebui să devină o rutină. Ar trebui să înceteze. (Președintele turc Recep Tayyip) Erdogan a câștigat (alegerile legislative de duminică) și acum va fi probabil mult mai dispus să negocieze și să facă un compromis. Acesta este un joc geopolitic ale cărui victime sunt acei oameni necăjiți', a susţinut premierul croat.

Zoran Milanovic a susţinut, referitor la criza refugiaților, că ţara sa s-a dovedit a fi un stat foarte organizat.

'Sunt mulțumit de modul în care am gestionat situația, de modul în care poliția croată a făcut acest lucru', a precizat Zoran Milanovic.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-04

TAGURI: premier, croat, croatia, inchide, granita, repede, germania
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...