2019-03-19 18:02


Premierul israelian Benjamin Netanyahu, cercetat penal pentru corupţie

 |  13:44
Premierul israelian Benjamin Netanyahu, cercetat penal pentru corupţie

Premierul Benjamin Netanyahu urmează să fie audiat în cadrul unei anchete penale privind presupuse acte de ocurpţie. Prim-ministrul este acuzat că ar fi primit mită din partea mai multor oameni de afaceri.

"Premierul Benjamin Netanyahu este cercetat penal în două dosare", au declarat surse judiciare citate de postul tv Channel 10. Ar exista suspiciuni, potrivit surselor citate, că Netanyahu ar fi primit drept mită, în 2009, un milion de euro de la un om de afaceri francez condamnat pentru fraudă, pe numele său Arnaud Mimran.

În luna mai, şeful Inspectoratului de stat pentru Audit din Israel, Yosef Shapira, a emis un raport în care critica vizite efectuate de Benjamin Netanyahu în străinătate, în unele cazuri alături de soţie şi de copii, în perioada 2003-2005, pe vremea când era ministru de Finanţe.

În noiembrie 2016 au existat solicitări ca Benjamin Netanyahu să fie cercetat pentru rolul pe care acesta l-a avut în parafarea de către Ministerul israelian al Apărării a contractului pentru achiziţionarea de submarine de la o companie germană, care este condusă de acţionari din Liban şi Iran. Compania respectivă, Thyssen Krupp, este reprezentată în Israel de avocatul personal al lui Benjamin Netanyahu, David Shimron, scrie libertatea.ro. Firma germană a vândut deja Israelului şase submarine, iar contracul prevede achiziţionarea şi a altora, deşi experţii militari independenţi susţin că submarinele respective nu sunt necesare. Benjamin Netanyahu a respins orice neregulă în acest dosar care îl vizează pe avocatul său.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-01-02

TAGURI: benjamin netanyahu, cercetat penal, coruptie, israel
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CROCODILUL FLAMAND
02 Ian 2017

ACELASI GRUP THYSSEN-KRUPP SE NUMEA KRUPP-THYSSEN PE VREMEA LUI ADOLF HITLER SI ERA O FIRMA CONTROLATA PRIN BANII DE LA BANCHERII USA DE COPILUL DE MINGI AL MAFIEI BANCARE/ HENRY KISSINGER CARE ERA IN PERMANENTA LEGATURA CU FIRMELE LUI ADOLF HITLER ERA POSTASUL CARE PLIMBA HARTIILE...TOT ACEIASI BANCHERI FINANTAU SI PE STALIN......SI PRESA SCRIA CA SE BAT "NAZISTII" CU "COMUNISTII"....HA HA HA..CINE E PROST SA-I MAI CREADA PE ASTIA...NETANIAHU SI MERKEL SUNT IN AFACERI CU SUBMARINE,IAR ANGELA HITLER-KASSNER-MERKEL ESTE CHIAR FATA LUI ADOLF HITLER.....EVREII SI NAZISTII O MARE FAMIGLIA MAFIOTA....HEIL BIBI NETANIAHU....HEIL MERKEL..HEIL MAZARE....IMBRACATI-L IN OFITER SS CU HAINELE DE LA MAZARE
SOACRA LUI ALLAH
02 Ian 2017

ASTA TREBE SPANZURAT DE KOYURI BRE!
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...