2019-04-23 05:17


Premierul israelian, Benjamin Netanyahu, este INTEROGAT în două dosare de corupție

 |  11:48
Premierul israelian, Benjamin Netanyahu, este INTEROGAT în două dosare de corupție

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a fost interogat vineri, pentru a şaptea oară, în două dosare de presupuse fapte de corupţie, au relatat media israeliene, citate de AFP.

Anchetatorii au sosit la reşedinţa oficială a prim-ministrului israelian, de la Ierusalim, puţin înainte de ora locală 09:00 (07:00 GMT) pentru un nou interogatoriu, care de obicei durează câteva ore.

Într-una dintre anchete, care este aproape de încheiere, Netanyahu este suspectat că a primit ilegal cadouri de la personalităţi foarte bogate, printre care miliardarul australian James Packer şi un producător de la Hollywood, Arnon Milchan.

Valoarea totală a acestor cadouri a fost cifrată de mass-media la zeci de mii de dolari. Milchan, vechi prieten al premierului, a fost la rândul său interogat în septembrie.

Cea de-a doua anchetă încearcă să stabilească dacă Netanyahu ar fi încercat să încheie un acord secret cu proprietarul ziarului Yediot Aharonot pentru o acoperire mediatică favorabilă din partea cotidianului israelian.

Netanyahu a negat mereu orice neregulă şi s-a declarat victima unei campanii pentru a-l înlătura de la putere, anunță Agerpres.

Potrivit ministrului justiţiei Ayelet Shaked, Benjamin Netanyahu nu ia în calcul demisia în cazul în care va fi inculpat.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-12-15

TAGURI: Premier israelian, Benjamin Netanyahu, coruptie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


HAZNAUA COCINA GHITZA-VARANUL
15 Dec 2017

Uite unde este "MARELE LICURICI".....de unde sug UDREA....COCOS....DRAGNEA.....VALCOV......GHITZA....MAZARE..etcetera.........O intrebare directa pentru toti evreii....DACA MAZARE ARE VOIE SA DEFILEZE IN uNiFORMA CU ZVASTICA...IAR ANGELA DOROTHEEA KASSNER-KAZMIERCZAK-MERKEL este fata biologica a lui AdoLF HITLER si partenerul de afaceri cu arme KUSHER-KOSHER al lui Benjamin MILEKOWSKI -A-K-A NEtaniahu...putem sa ne bagam PULA in toate regulile voastre "KUSHER" si in asazisul "antisemitism" avand in vedere faptul ca VOI SUNTETI DE FAPT NAZISTII....RUDE DIRECTE ALE LUI ADOLF HITLER care era de fapt din familia AMSCHEL MEYER BAUER(RotSCHILD----ROTES SCHILD---SCUTUL ROSU) si ANAMARIA SCHIKLGRUBER din VIENA...........plus faptul ca clanul bancar ROCKEFELLER impreuna cu Henry Kissinger l-au finantat ATAT PE ADOLF HITLER cat si pe georgianul STALiN-DJuGASHviLi..ia spuneti dRACulUI ADEVARUl....PERVERSILOR...HiTLER ERA EVREU...la fel ca si EVA BRAUN......la fel ca si ANGelA DorotHEEA KASSNER-KAZMIERCZAK...evreica fata biologica a lui AdOLF HITLER....partenera de afaceri a lui "BIBI-NATANiaHU"...si a mafiotilor KUSHER din ROMANIA
Random imageUltimele stiri


STARBAG