2018-12-13 19:59


Președintele Consiliului European avertizează: Spațiul Schengen se va prăbuși

 |  07:22
Președintele Consiliului European avertizează: Spațiul Schengen se va prăbuși

Președintele Consiliului European, Donald Tusk, a avertizat că Spațiul Schengen se va prăbuși în cazul în care Uniunea Europeană nu va controla criza migraţiei în următoarele două luni, informează Reuters, citat de b1.ro.

“Consiliul European din luna martie va fi termenul limită pentru a vedea dacă strategia funcționeaza. Dacă nu, consecințele vor fi grave, cum ar fi colapsul spațiului Schengen”, a avertizat Donald Tusk, într-un discurs susținut în fața Palramentului European.

Preşedintele Consiliului European a mai spus că dacă UE nu va reuși să își controleze în mod corespunzător granițele externe, blocul comunitar va ”eșua ca proiect politic”.

Preşedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, a făcut, la rândul său, apel la solidaritate între statele UE.

“Dacă avem o frontieră comună trebuie să o gestionăm împreună. Generația Erasmus și Internet nu cunoaște frontiere”, a subliniat Jean Claude Juncker.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-20

TAGURI: presedinte, consiliu, european, avertizeaza, spatiu, schengen, prabuseste
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


HASNAUA EUROPENA
20 Ian 2016

Adica ii dau hotului cheia de la use , cind plec de acasa . Germani iar sau salvat pe urma cascavalului altor popoare , cu hotia euro si paza frontierelor tot de catre ei . De 500 ani vrea sa comande in colonia Europa . Daca prin razboi nu au reusit acum au venit invitati de noi prosti . Lupta ei pentru tara noastra , se sacrifica ei , care nu mai au nici un barbat capabil .
Random imageUltimele stiri


loading...