2018-10-18 05:57


Preşedintele Italiei: Terorismul trebuie combătut pentru a evita un al treilea război mondial

 |  10:54
Preşedintele Italiei: Terorismul trebuie combătut pentru a evita un al treilea război mondial

Preşedintele italian Sergio Mattarella a afirmat, miercuri, că omenia pe care o arătăm primind refugiaţi disperaţi este o modalitate prin care arătăm lumii calitatea vieţii democratice. Mattarella a cerut ca terorismul să fie combătut mai puternic pentru a evita un posibil "al treilea război mondial", relatează agenţia ANSA în pagina electronică, citată de Mediafax.

"Omenia pe care o arătăm primind refugiaţi disperaţi, inteligenţa cu care abordăm fenomenul migraţiei şi fermitatea cu care combatem traficanţii de persoane vor fi modalităţile în care arătăm lumii calitatea vieţii democratice", a precizat preşedintele italian.

Italia şi Grecia sunt cele mai afectate ţări de criza imigranţilor care traversează Marea Mediterană.

Sergoi Mattarella a vorbit şi despre ameninţarea reprezentată de gruparea teroristă Stat Islamic, precizând că "terorismul alimentat de distorsionarea fanatică a credinţei în Dumnezeu încearcă să introducă în Mediterana, Orientul Mijlociu şi Africa germenii unui al treilea război mondial”.

"Este responsabilitatea noastră să îl oprim", a completat preşedintele italian. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-08-20

TAGURI: presedinte, italia, terorism, combate, evita, treilea, razboi, mondial
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CROCODILUL FLAMAND
20 Aug 2015

DEPINDE CE NUMESTI "TERORISMUL".....EU L-AS COMBATE PE ALA FINANCIAR-BANCAR....DE TIP BERLUSCONI-MARELE LYCURICI 666ITZIK-ARESCU666.....VIDEANU....BERCEANU....NIRO...TARICEANU....PONTA....GHITZA...COCOS....PETRACHE....BITTNER....ETCETERA...
Random imageUltimele stiri


loading...