2019-02-20 04:12


Previziuni sumbre: UE se destramă

 |  21:09
 Previziuni sumbre: UE se destramă

Posibil viitor ambasador al SUA în UE, Ted Malloch, prevede destrămarea Uniunii Europene (UE), afirmând că ieșirea Marii Britanii nu este decât o primă pas în această direcţie.

'Dacă vă uitați în Europa, puteți practic să puneți deja câte două litere la alegere în fața cuvântului 'exit'', a estimat Malloch în săptămânalul german Der Spiegel, potrivit unui fragment difuzat vineri din interviul său ce va fi publicat sâmbătă. Diplomatul american a făcut astfel referire la cuvântul folosit în general pentru a desemna ieșirea Marii Britanii, 'Brexit', care poate fi transformat în 'Grexit' (ieșirea Greciei) sau 'Frexit' (ieșirea Franței). Mai mult, el a reafirmat că euro este 'o experiență greșită' și că dacă ar lucra într-o bancă de investiții 'ar miza împotriva euro'. Totuşi, liderii socialiștilor, liberalilor și grupului PPE (dreapta) din Parlamentul European au îndemnat Uniunea Europeană să nu-l accepte pe Ted Malloch ca viitor ambasador la Bruxelles.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-02-03

TAGURI: ted malloch, UE, destramare
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CROCODILUL FLAMAND
03 Feb 2017

HA HA...........SI EU CAND AM SPUS CA NU ESTE NORMAL CE SE INTAMPLA CU MULTINATIONALELE CARE DISTRUG TARI........ASA CUM A FOST DISTRUSA SI JEFUITA ROMANIA LA FEL S-A DISTRUS SI GRECIA...SI PORTUGALIA.....SI SPANIA....IRLANDA>>>>>>>>>>>>>>>CULMEA E CA JEFUITORII GOLDMAN SACHS AU BAGAT-O IN FATA PE ANGELA CAP-DEPORC....FATA LUI HITLER.....................SECURISTA STASI DIN BERLINUL DE EST CARE A DISTRUS SI EUROPA SI NATO............................FARA EUROPA SI NATO...........URMEAZA REVOPSIREA "CAPITALISTILOR DE CUMETRIE" IN COMUNISTII "PATRIOTI"....VEZI MAFIA GHITA...PONTA......"MANDRI CA SUNT ROMANI"....VLAD TEPES.........STIMATI TOVARISCI SI PRETINI.....DAVAI VODKA.....DAVAI BORDEL
ADRIAN
13 Feb 2017

Am fost pradati de multinationsle cu acordul tuturor prostilor de la putere . Ne-au vsndut pe un biscuite.
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...